seoseo
tr-opencart

     
avatar Şuanki Zaman: 12-09-2016, 05:00 AMHoşgeldin Misafir !
  Şifremi Hatırlat   kayıt ol
opencart temaları

Modül Admin sayfasında resim yükleme penceresi arama yaptırmak vqmod

Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
 
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
%
Cevapla  Gönder 
v  v
Yazar  Kıroğlumarket - Görüntüleme - Okunma  2314 - Yorum  4

Kıroğlumarketv
Osmanlı Torunu
******
Süper Moderator user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 2,965
Konular: 475
Katılma Tarihi: Jan 2012
Rep Puanı: 93
Teşekkürler: 1107
965 Mesajına, 1979 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 08-09-2012 03:55 AM
Herkese hayırlı sahurlar ... Her arkadaşımız ürün eklerken ürün resimlerini bumada sıkıntı çeker hele bine aşkın ürünerin arasında arada bul o resmi off offf Mu acaba Big Grin ?

Opencartın resmi sitesinden bulduğm bi vqmod sunuyorum sizlere.

Önemli Not: Vqmod kullanacak olanlar .xml dosyasında bu satırda * yazan yere kendi dil klasör isminizi yazınız. admin/language/*/common/filemanager.php

Soru : Bunun ne gibi bir özelliği var.

Cevap : Bine aşkın ürününüz var ama siz bu üründen misal hp deskjet adında yülediğinz resmi seçmek stiyorsunu . işte okadar ürün arasından zahmetsizce arama yapmakta eşlesen resimleri seçip göstermektedir.

Kurulumu 1.5.2.1 e göre anlatıyorum xml 1.5.3.1 içindir.

Dosyamızı açalım :
admin/view/template/common/filemanager.tpl

Bulalım :


PHP Kod:
<?php echo $button_refresh?></a> 

Değiştirelim :


PHP Kod:
<?php echo $button_refresh?></a> <input type="text" id="search" style="margin-top: 5px; width:80px;"/> <a id="btnSearch" class="button" style="background-image: url('view/image/country.png');"><?php echo $button_search?></a> 

Aynı dosyada Bulalım :


PHP Kod:
</body

Üstüne Ekleyelim :


PHP Kod:
<script type="text/javascript">$(document).ready(function() {
                  $(
"#btnSearch").click(function (){
                    var 
str = $("#search").val();
                    $(
'#column-right').animate({
                        
scrollTop: $("#column-right a:contains('" str "')").position().top - $('#column-right div').offset().top 'px'
                      
}, 2000, function() {$("#column-right a:contains('" str "')").attr("class","selected")});
                  });
                });
</script> 

Dosyamızı Açalım :
admin/controller/common/filemanager.php

Bulalım :


PHP Kod:
$this->data['button_refresh'] = $this->language->get('button_refresh'); 

Altına Ekleyelim :


PHP Kod:
$this->data['button_search'] = $this->language->get('button_search'); 

Dosyamızı Açalım :
admin/language/turkish/common/filemanager.php

Bulalım :

PHP Kod:
?>

Öncesine ekleyelim


PHP Kod:
$_['button_search'] = 'Search'


Ekli Dosya(lar) Önizleme(ler)
Resmi Büyütmek İçin Tıklayın    Resmi Büyütmek İçin Tıklayın    Resmi Büyütmek İçin Tıklayın    Resmi Büyütmek İçin Tıklayın   
.rar image-manager-search-1.5.3.1.rar Eklentiyi indir...
Boyut: 792 bytes İndirme: 52
Telif Hakkı için Rapor Edin...
Kıroğlumarket
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
 Teşekkür Edenler: nokta , yusuf_07 , ITECHINN , fe_odaliz
opencart temaları
ITECHINNv
Sadece PHP
****
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 557
Konular: 17
Katılma Tarihi: May 2012
Rep Puanı: 15
Teşekkürler: 275
187 Mesajına, 328 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 08-13-2012 04:04 PM
Merhabalar;

Bazı klasörlere girince

Kod:
TypeError: $("#column-right a:contains('" + str + "')").position() is null

şeklinde JS hatası almaktayım (firebug konsol ekranı) ve bu hatayı 1 kere alınca daha artık arama yapması için dosya yöneticiyi kapatıp açmak gerekiyor. Sanırım sadece "image" dizininde çalışıp alt dizinlerde çalışmıyor.

Bir js hack var mıdır bunun için acaba ?
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
Kıroğlumarketv
Osmanlı Torunu
******
Süper Moderator user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 2,965
Konular: 475
Katılma Tarihi: Jan 2012
Rep Puanı: 93
Teşekkürler: 1107
965 Mesajına, 1979 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 08-13-2012 06:24 PM
(08-13-2012 04:04 PM)ITECHINN Yazılan:  Merhabalar;

Bazı klasörlere girince

Kod:
TypeError: $("#column-right a:contains('" + str + "')").position() is null

şeklinde JS hatası almaktayım (firebug konsol ekranı) ve bu hatayı 1 kere alınca daha artık arama yapması için dosya yöneticiyi kapatıp açmak gerekiyor. Sanırım sadece "image" dizininde çalışıp alt dizinlerde çalışmıyor.

Bir js hack var mıdır bunun için acaba ?

Localhost ta denedim bu akşam kendi sitemde deneyeeceğim

şuan sitemde test ettim herhangi bir sorun yok sistemdeki resim yerinden farklı klaörülerde arattırma yaptım hata vermedi mozillada dendedim (firebug) yok bende


Ekli Dosya(lar) Önizleme(ler)
Resmi Büyütmek İçin Tıklayın   
Kıroğlumarket
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
ITECHINNv
Sadece PHP
****
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 557
Konular: 17
Katılma Tarihi: May 2012
Rep Puanı: 15
Teşekkürler: 275
187 Mesajına, 328 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 08-14-2012 02:43 PM
(08-13-2012 06:24 PM)Kiroglumarket Yazılan:  Localhost ta denedim bu akşam kendi sitemde deneyeeceğim

şuan sitemde test ettim herhangi bir sorun yok sistemdeki resim yerinden farklı klaörülerde arattırma yaptım hata vermedi mozillada dendedim (firebug) yok bende

O zaman benim sistemde JS çakışması yaptı Smile Napalım, ümitler başka bahara kaldı

Teşekkür ederim
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
emrecanaaav
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 2
Konular: 1
Katılma Tarihi: Apr 2016
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 0
0 Mesajına, 0 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 04-10-2016 09:08 PM
Merhabalar, anlatılan tüm değiştirme işlemlerini başarı ile uyguladım. Resim seçme ekranında arama yeri de geliyor ama arama yapmıyor. Ekten indirdiğim dosya ile bir işlem yapmadım yani sunucuya filan aktarmadım bundan kaynaklı olabilir mi acaba ?
sorunu hallettim vqmod kurulumu yaparak. Siteniz çok güzel teşekkürler Smile
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!

« Önceki | Sonraki »
Cevapla  Gönder 

Admin sayfasında resim yükleme penceresi arama yaptırmak vqmod Konusunun Linki Direk Link
Admin sayfasında resim yükleme penceresi arama yaptırmak vqmod Konusunun HTML Kodu HTML Link
Admin sayfasında resim yükleme penceresi arama yaptırmak vqmod Konusu BBCode Linki BBCode Link
Admin sayfasında resim yükleme penceresi arama yaptırmak vqmod Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  admin tarafından müşterilerin sepetlerine ürün ekleme melihjohnsan 1 212 11-13-2016 10:46 AM
Son Mesaj: bariscaist
  Admin paneli hatasi alfamet 4 610 11-05-2016 01:53 AM
Son Mesaj: durgutmurat
  vqmod hatası tolga35 1 1,358 10-28-2016 06:26 PM
Son Mesaj: gfkilic
  Ürün resimi eklerken resim yöneticisini basit input file ile değiştirme pialfa 2 228 10-05-2016 07:48 PM
Son Mesaj: darkmantr
  VQMod Kurulumu sabitertan 49 42,949 08-08-2016 02:00 PM
Son Mesaj: djsroe
  Sesli Arama Yapmak BLaDe 6 1,683 07-12-2016 02:18 AM
Son Mesaj: martin_8525
  Admin Panel İzinler sanigno 0 235 07-06-2016 02:30 PM
Son Mesaj: sanigno
  Site Haritası, Site Resim Haritası binocan 5 318 06-28-2016 10:18 AM
Son Mesaj: binocan
  Kategorilerde Arama Sayfasında Stok Miktarın Gösterme Kıroğlumarket 6 1,871 06-10-2016 10:25 AM
Son Mesaj: furkanyvz
  Opencard Alt Resim Yükleme Sorunu orionajans 0 192 05-11-2016 12:52 PM
Son Mesaj: orionajans

Admin sayfasında resim yükleme penceresi arama yaptırmak vqmod indir, Admin sayfasında resim yükleme penceresi arama yaptırmak vqmod Videosu, Admin sayfasında resim yükleme penceresi arama yaptırmak vqmod online izle, Admin sayfasında resim yükleme penceresi arama yaptırmak vqmod Bedava indir, Admin sayfasında resim yükleme penceresi arama yaptırmak vqmod Yükle, Admin sayfasında resim yükleme penceresi arama yaptırmak vqmod Hakkında, Admin sayfasında resim yükleme penceresi arama yaptırmak vqmod nedir, Admin sayfasında resim yükleme penceresi arama yaptırmak vqmod Free indir, Admin sayfasında resim yükleme penceresi arama yaptırmak vqmod oyunu, Admin sayfasında resim yükleme penceresi arama yaptırmak vqmod download


Forum Atla: