seoseo
tr-opencart

     
avatar Şuanki Zaman: 12-09-2016, 10:15 PMHoşgeldin Misafir !
  Şifremi Hatırlat   kayıt ol
opencart temaları

Basit Ama Ben Yapamadım

Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
 
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
%
Cevapla  Gönder 
v  v
Yazar  ALeeNN - Görüntüleme - Okunma  1817 - Yorum  8

ALeeNNv
Banned
user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 62
Konular: 10
Katılma Tarihi: Jan 2012
Teşekkürler: 8
10 Mesajına, 11 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 09-02-2012 04:07 AM
Arkadaşlar ekteki resimde ne yapmak istediğimi yazdım. O yüzden buraya metin şeklinde yazıp akıl karıştırmak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Product.tpl içerisinde ilgili kısma ait kodları da aşağıya ekledim.

PHP Kod:
<div class="price">
        <?
php if ($tax) { ?>
        <span class="price-tax">Fiyatı: <?php echo $tax?> + KDV</span>
        <?php ?>
        <br />
        <?php echo $text_price?>
        <?php if (!$special) { ?>
        <?php echo $price?>
        <?php } else { ?>
        <span class="price-old"><?php echo $price?></span> <span class="price-new"><?php echo $special?></span>
        <?php ?>
        <br />
        <?php if ($points) { ?>
        <span class="reward"><small><?php echo $text_points?> <?php echo $points?></small></span> <br />
        <?php ?>    
        <?php if ($discounts) { ?>
        <div class="discount">
          <?php foreach ($discounts as $discount) { ?>
          <?php echo sprintf($text_discount$discount['quantity'], $discount['price']); ?><br />
          <?php ?>
        </div>
        <?php ?>
      </div> 

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ


Ekli Dosya(lar) Önizleme(ler)
Resmi Büyütmek İçin Tıklayın   
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
opencart temaları
unsoundv
Üye
***
Üye
Çevrimdışı

Mesajlar: 73
Konular: 13
Katılma Tarihi: Jan 2012
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 8
11 Mesajına, 15 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 09-02-2012 10:51 AM
"Fiyatı:" olan kısmı "Fiyatı :" aşağıdaki gösterim fiyatındaki : kadar ilerletir isen sorunun olmayacağını düşünüyorum.
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
ALeeNNv
Banned
user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 62
Konular: 10
Katılma Tarihi: Jan 2012
Teşekkürler: 8
10 Mesajına, 11 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 09-02-2012 02:48 PM
O dediğini yaptım ama tam alt alta denk gelmiyorlar. Tablo ve hücre oluşturarak yapmak lazım. Ancak içerisinde php kodları olduğu için kodları tablo kodlarının içine yerleştiremedim.
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
BLaDev
Sağlık / Medikal
******
Süper Moderator user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 270
Konular: 22
Katılma Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 11
Teşekkürler: 154
77 Mesajına, 169 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 09-04-2012 01:39 PM
1. yöntem = tablo içine alabilirsin
2. yöntem = iki nokta üst üsteleri css den genişliğini ayarlayarak eşitleyebilirsin.
BLaDe
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
 Teşekkür Edenler: ALeeNN
ALeeNNv
Banned
user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 62
Konular: 10
Katılma Tarihi: Jan 2012
Teşekkürler: 8
10 Mesajına, 11 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 09-10-2012 01:20 AM
Hocam ben 1. yöntem ile yani tablo ile yapmak istedim ama php kodları da olduğundan bir türlü kodları tablo içerisine yerleştiremedim.
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
GokhanKorkutv
Deli (:
***
V.İ.P Premium user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 227
Konular: 9
Katılma Tarihi: Sep 2012
Rep Puanı: 6
Teşekkürler: 18
80 Mesajına, 179 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 09-10-2012 01:52 AM
Olmazsa ekran görüntüsü göster veya width değerlerini kendine göre düzenleyebilirsin.

PHP Kod:
<table width="300" border="0">
  <
tr>
    <
td width="92">Fiyatı</td>
    <
td width="198">: <?php if ($tax) { ?>
        <span class="price-tax"><?php echo $tax?> + KDV</span>
        <?php ?></td>
  </tr>
  <tr>
    <td><?php echo $text_price?></td>
    <td>: <?php if (!$special) { ?>
        <?php echo $price?>
        <?php } else { ?>
        <span class="price-old"><?php echo $price?></span> <span class="price-new"><?php echo $special?></span>
        <?php ?>
        <br />
        <?php if ($points) { ?>
        <span class="reward"><small><?php echo $text_points?> <?php echo $points?></small></span> <br />
        <?php ?>    
        <?php if ($discounts) { ?>
        <div class="discount">
          <?php foreach ($discounts as $discount) { ?>
          <?php echo sprintf($text_discount$discount['quantity'], $discount['price']); ?><br />
          <?php ?>
        </div>
        <?php ?></td>
  </tr>
</table> 
GokhanKorkut
www.gokhankorkut.com
because we share life..

Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
 Teşekkür Edenler: ALeeNN
opencart temaları
ALeeNNv
Banned
user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 62
Konular: 10
Katılma Tarihi: Jan 2012
Teşekkürler: 8
10 Mesajına, 11 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 09-10-2012 03:05 AM
(09-10-2012 01:52 AM)GokhanKorkut Yazılan:  Olmazsa ekran görüntüsü göster veya width değerlerini kendine göre düzenleyebilirsin.

PHP Kod:
<table width="300" border="0">
  <
tr>
    <
td width="92">Fiyatı</td>
    <
td width="198">: <?php if ($tax) { ?>
        <span class="price-tax"><?php echo $tax?> + KDV</span>
        <?php ?></td>
  </tr>
  <tr>
    <td><?php echo $text_price?></td>
    <td>: <?php if (!$special) { ?>
        <?php echo $price?>
        <?php } else { ?>
        <span class="price-old"><?php echo $price?></span> <span class="price-new"><?php echo $special?></span>
        <?php ?>
        <br />
        <?php if ($points) { ?>
        <span class="reward"><small><?php echo $text_points?> <?php echo $points?></small></span> <br />
        <?php ?>    
        <?php if ($discounts) { ?>
        <div class="discount">
          <?php foreach ($discounts as $discount) { ?>
          <?php echo sprintf($text_discount$discount['quantity'], $discount['price']); ?><br />
          <?php ?>
        </div>
        <?php ?></td>
  </tr>
</table> 

Allah razı olsun. Şimdi süper oldu.
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
GokhanKorkutv
Deli (:
***
V.İ.P Premium user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 227
Konular: 9
Katılma Tarihi: Sep 2012
Rep Puanı: 6
Teşekkürler: 18
80 Mesajına, 179 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 09-10-2012 03:14 AM
Rica ederim kolay gelsin.
GokhanKorkut
www.gokhankorkut.com
because we share life..

Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
 Teşekkür Edenler: ALeeNN
ALeeNNv
Banned
user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 62
Konular: 10
Katılma Tarihi: Jan 2012
Teşekkürler: 8
10 Mesajına, 11 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 09-10-2012 03:24 AM
Eywallah sağolasın. Size de kolay gelsin.
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!

« Önceki | Sonraki »
Cevapla  Gönder 

Basit Ama Ben Yapamadım Konusunun Linki Direk Link
Basit Ama Ben Yapamadım Konusunun HTML Kodu HTML Link
Basit Ama Ben Yapamadım Konusu BBCode Linki BBCode Link
Basit Ama Ben Yapamadım Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  basit bir stok isteği Ertan CİNGÖZ 5 1,014 05-22-2014 03:39 PM
Son Mesaj: Kıroğlumarket
  [Tema] Basit birşey ama bir türlü bulamadım scrolbar yardım drumtoens 2 923 12-25-2012 03:33 PM
Son Mesaj: drumtoens
  [Tema] Butun gun ugrasmama ragmen yapamadim , yardim edecek ustad araniyor.. santor 2 1,006 11-18-2012 03:35 AM
Son Mesaj: santor

Basit Ama Ben Yapamadım indir, Basit Ama Ben Yapamadım Videosu, Basit Ama Ben Yapamadım online izle, Basit Ama Ben Yapamadım Bedava indir, Basit Ama Ben Yapamadım Yükle, Basit Ama Ben Yapamadım Hakkında, Basit Ama Ben Yapamadım nedir, Basit Ama Ben Yapamadım Free indir, Basit Ama Ben Yapamadım oyunu, Basit Ama Ben Yapamadım download


Forum Atla: