seoseo
tr-opencart

     
avatar Şuanki Zaman: 12-05-2016, 11:41 PMHoşgeldin Misafir !
  Şifremi Hatırlat   kayıt ol
opencart temaları

header ve footer e swf

Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
 
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
%
Cevapla  Gönder 
v  v
Yazar  karaer - Görüntüleme - Okunma  8862 - Yorum  9

karaerv
ÜYE
***
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 108
Konular: 13
Katılma Tarihi: Jan 2012
Rep Puanı: 1
Teşekkürler: 154
21 Mesajına, 28 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 02-06-2012 01:03 AM
Merhabalar..
arkadaşlar ben linkteki sitemin logo alanına swf dosyası veya admin den afişler modülü ile hareketli resimler yerleştirmek istiyorum. forumlarda bu konuyu balamadım yapabilirsek güzel olur .
http://www.karderkap.derikapla.com
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
opencart temaları
bbbalkischv
OpenCart Sever
***
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 59
Konular: 8
Katılma Tarihi: Feb 2012
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 4
13 Mesajına, 14 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 02-06-2012 06:42 AM
css düzenlemeyi bildiğiniz açık ... catalog/view/temanız/template/common/header.tpl dosyasında düzenleme yaparak başarabilirsiniz atadığınız divlere temanızın stylesheet.css dosyasından css atamayı unutmayınız... kolay gelsin...
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
 Teşekkür Edenler: karaer
osdem66v
Forum Kurucusu
*******
Administrators user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 1,748
Konular: 127
Katılma Tarihi: Dec 2011
Rep Puanı: 23
Teşekkürler: 356
437 Mesajına, 1169 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 02-06-2012 09:20 AM
(Bu Mesaj 02-06-2012 09:20 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : osdem66.)
(02-06-2012 01:03 AM)karaer Yazılan:  Merhabalar..
arkadaşlar ben linkteki sitemin logo alanına swf dosyası veya admin den afişler modülü ile hareketli resimler yerleştirmek istiyorum. forumlarda bu konuyu balamadım yapabilirsek güzel olur .
http://www.karaer1.derikapla.com
Merhaba swf flash dosyasını embed kodlrı ile ile direk header.tpl.içine ekleyebilirsiniz ancak banner vs modül görüntülemek için header da öncelik adminden yönetebileceginiz bir modül pozisyonu oluşturmaznız gerekir buda bir den cok dosyada editleme ve biraz da php biglsi demektir..
osdem66
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
 Teşekkür Edenler: karaer
karaerv
ÜYE
***
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 108
Konular: 13
Katılma Tarihi: Jan 2012
Rep Puanı: 1
Teşekkürler: 154
21 Mesajına, 28 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 02-07-2012 10:47 PM
Üsdat teşekürler embed koodlarıyla işi çözebildim
http://www.karderkap.derikapla.com
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
cevahirabiv
Üye
***
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 240
Konular: 65
Katılma Tarihi: Feb 2012
Rep Puanı: 2
Teşekkürler: 27
11 Mesajına, 29 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 02-08-2012 12:10 AM
ya ben su HOŞGELDİNİZDEN üstü kısımdaki ne varsaı silmek ve oraya swf koymak istiyoruM.

css de bakındım sildim sildim ama hepsini bi turlü silemedim.

food yada karaer_1 temalarından birinde bana yapmanız mumkun olur mu.


Resim görüntüleyici


Resim görüntüleyici
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
rotringv
Acemi Üye
**
Üye
Çevrimdışı

Mesajlar: 18
Konular: 0
Katılma Tarihi: Feb 2012
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 0
2 Mesajına, 2 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 02-08-2012 12:36 AM
Örneğin

Header içinde <div class="flash"> </div> burayı ekle

Şimdi bu iki tag arasına swf içinde gerekli olan embed kodunu ekle.

Css yede


#header .flash {
position:absolute;
top:1px;
left:0px;
}

Bu şekilde Css Ekle.
ayrıca yeşil kısmın tamamının jpg olmasını istiyorsan headerde bulunan logo kısmını sildiysen geri al işlemi
ve yine css de bulunan #logo ayarlarını sildiysen gerial işlemi ve oraya uygun ebatta jpg ni yap

Admin/ayarlardan logonu sitene yukle.

Css den sağ sol ayarını yaparsın. Aslında Bu daha Mantıklı. Çünkü ftp gerektirmez. Adminden yuklersin sürekli
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
opencart temaları
cevahirabiv
Üye
***
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 240
Konular: 65
Katılma Tarihi: Feb 2012
Rep Puanı: 2
Teşekkürler: 27
11 Mesajına, 29 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 02-08-2012 12:51 AM
tam dostum tesekkur ederim bilgi için ama hala o yesil yerin ordakileri silebilmiş değilim işte.

stylesheet.css içi çok karışık

o yesil kısmın olduğu yerdeki, butonları par birimleri kısmını search kısmını sepettekiler kısmını filan silemedim bi türlü.


YA NORMALDE BEN PHPNUKE KULLANIRDIM ESKİDEN. ŞİMDİ O KISMI İSTEDİĞİM GİBİ YAPARSAM MODULLERİ FOOTER KISMINI COK RAHAT EDİTLERİM VE COK GUZEL TEMELAR OLUSTURURUM. .
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
rotringv
Acemi Üye
**
Üye
Çevrimdışı

Mesajlar: 18
Konular: 0
Katılma Tarihi: Feb 2012
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 0
2 Mesajına, 2 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 02-08-2012 01:08 AM
Css Onları Silmen İçin değil, Onların poziyonlarını veya benzer özelliklerini genel oalrak ayarlayabilmen içindir.
Sen Oradaki para birimi vs silmen için header.tpl yi kullanman lazım.

Mesela Parayı silmek için

Header.tpl şu kodu bul ve sil

------------------------------------------------
<?php if (count($currencies) > 1) { ?>
<form action="<?php echo $action; ?>" method="post" enctype="multipart/form-data">
<div id="currency">
<?php foreach ($currencies as $currency) { ?>
<?php if ($currency['code'] == $currency_code) { ?>
<?php if ($currency['symbol_left']) { ?>
<a title="<?php echo $currency['title']; ?>"><b><?php echo $currency['symbol_left']; ?></b></a>
<?php } else { ?>
<a title="<?php echo $currency['title']; ?>"><b><?php echo $currency['symbol_right']; ?></b></a>
<?php } ?>
<?php } else { ?>
<?php if ($currency['symbol_left']) { ?>
<a title="<?php echo $currency['title']; ?>" onclick="$('input[name=\'currency_code\']').attr('value', '<?php echo $currency['code']; ?>').submit(); $(this).parent().parent().submit();"><?php echo $currency['symbol_left']; ?></a>
<?php } else { ?>
<a title="<?php echo $currency['title']; ?>" onclick="$('input[name=\'currency_code\']').attr('value', '<?php echo $currency['code']; ?>').submit(); $(this).parent().parent().submit();"><?php echo $currency['symbol_right']; ?></a>
<?php } ?>
<?php } ?>
<?php } ?>
<input type="hidden" name="currency_code" value="" />
<input type="hidden" name="redirect" value="<?php echo $redirect; ?>" />
</div>
</form>
------------------------------------
Search İçin

---------------------
<div id="search">

<?php if ($filter_name) { ?>
<input type="text" name="filter_name" value="<?php echo $filter_name; ?>" />
<?php } else { ?>
<input type="text" name="filter_name" value="<?php echo $text_search; ?>" onclick="this.value = '';" onkeydown="this.style.color = '#000000';" />
<?php } ?>
<div class="button-search">Ara</div>
</div>
---------------------

ok.
Temana göre değişiklik gösterebilir.
Ama Mantık Budur.
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
 Teşekkür Edenler: cevahirabi
karaerv
ÜYE
***
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 108
Konular: 13
Katılma Tarihi: Jan 2012
Rep Puanı: 1
Teşekkürler: 154
21 Mesajına, 28 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 02-08-2012 11:08 PM
(02-08-2012 12:10 AM)cevahirabi Yazılan:  ya ben su HOŞGELDİNİZDEN üstü kısımdaki ne varsaı silmek ve oraya swf koymak istiyoruM.

css de bakındım sildim sildim ama hepsini bi turlü silemedim.

food yada karaer_1 temalarından birinde bana yapmanız mumkun olur mu.


Resim görüntüleyici


Resim görüntüleyici

karaer_1 temada üst kısma 900*100 px istediğiniz resmi yerleştirebilirsiniz
admin mağaza resim


veya aşağıdaki gibi olabilir css yle oynandı
http://karderkap.derikapla.com/index.php...ommon/home
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
cevahirabiv
Üye
***
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 240
Konular: 65
Katılma Tarihi: Feb 2012
Rep Puanı: 2
Teşekkürler: 27
11 Mesajına, 29 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 02-09-2012 11:46 AM
header den yukarısnı silip oraya bir map area lı resim koydum güzel durdu.
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!

« Önceki | Sonraki »
Cevapla  Gönder 

header ve footer e swf  Konusunun Linki Direk Link
header ve footer e swf  Konusunun HTML Kodu HTML Link
header ve footer e swf  Konusu BBCode Linki BBCode Link
header ve footer e swf  Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş

header ve footer e swf indir, header ve footer e swf Videosu, header ve footer e swf online izle, header ve footer e swf Bedava indir, header ve footer e swf Yükle, header ve footer e swf Hakkında, header ve footer e swf nedir, header ve footer e swf Free indir, header ve footer e swf oyunu, header ve footer e swf download


Forum Atla: