seoseo
tr-opencart

     
avatar Şuanki Zaman: 12-04-2016, 03:17 PMHoşgeldin Misafir !
  Şifremi Hatırlat   kayıt ol
opencart temaları

/home/xxx/public_html/system/database/mysql.php on line 54

Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
 
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
%
Cevapla  Gönder 
v  v
Yazar  uqursen - Görüntüleme - Okunma  1778 - Yorum  10

uqursenv
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 35
Konular: 10
Katılma Tarihi: Feb 2015
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 2
0 Mesajına, 0 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 05-15-2015 11:13 PM
merhabalar config tablo eki düzgün aldığım hata şu yardım edebilirmisiniz.

Kod:
[15-May-2015 22:30:09 Europe/Istanbul] PHP Notice:  Error: Table 'tozlumar_oldu._store' doesn't exist<br />Error No: 1146<br /> Error in: <b>/home/tozlumar/public_html/index.php</b> line <b>51</b> <br/>SELECT * FROM _store WHERE REPLACE(`url`, 'www.', '') = 'http://xxxxxx.com/' in /home/tozlumar/public_html/system/database/mysql.php on line 54
[1
Error: Table 'tozlumar_xxx._store' doesn't exist<br />Error No: 1146<br /> Error in: <b>/home/tozlumar/public_html/index.php</b> line <b>51</b> <br/>SELECT * FROM _store WHERE REPLACE(`url`, 'www.', '') = 'http://xxx.com/' in /home/tozlumar/public_html/system/database/mysql.php on line 54
[/code]
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
opencart temaları
Kıroğlumarketv
Osmanlı Torunu
******
Süper Moderator user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 2,962
Konular: 473
Katılma Tarihi: Jan 2012
Rep Puanı: 93
Teşekkürler: 1106
964 Mesajına, 1977 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 05-15-2015 11:19 PM
bu tabloyu bulamıyor " tozlumar_xxx._store " ssitenizin yedeğini tam olarak aldığınızdan emin olun
Kıroğlumarket
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
uqursenv
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 35
Konular: 10
Katılma Tarihi: Feb 2015
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 2
0 Mesajına, 0 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 05-15-2015 11:24 PM
(05-15-2015 11:19 PM)Kıroğlumarket Yazılan:  bu tabloyu bulamıyor " tozlumar_xxx._store " ssitenizin yedeğini tam olarak aldığınızdan emin olun

hocam alakanız için teşekkürler. o tabloyu oluşturabilirmiyiz acaba??
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
Kıroğlumarketv
Osmanlı Torunu
******
Süper Moderator user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 2,962
Konular: 473
Katılma Tarihi: Jan 2012
Rep Puanı: 93
Teşekkürler: 1106
964 Mesajına, 1977 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 05-15-2015 11:30 PM
o sürüme ait veritabanından export yani dışarı çıkart deyiniz. ve daha sonra kendi veritabanına import yani içe aktar deyiniz. bu işlem phpmyadminden yapınız. ve iki veritabınında ön tagları bir birinin aynısı olmalı misal oc_benimtablo gibi
Kıroğlumarket
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
uqursenv
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 35
Konular: 10
Katılma Tarihi: Feb 2015
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 2
0 Mesajına, 0 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 05-15-2015 11:33 PM
(05-15-2015 11:30 PM)Kıroğlumarket Yazılan:  o sürüme ait veritabanından export yani dışarı çıkart deyiniz. ve daha sonra kendi veritabanına import yani içe aktar deyiniz. bu işlem phpmyadminden yapınız. ve iki veritabınında ön tagları bir birinin aynısı olmalı misal oc_benimtablo gibi

-- Tablo için tablo yapısı `store`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `store` (
`store_id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
`name` varchar(64) COLLATE utf8_bin NOT NULL,
`url` varchar(255) COLLATE utf8_bin NOT NULL,
`ssl` varchar(255) COLLATE utf8_bin NOT NULL,
PRIMARY KEY (`store_id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin AUTO_INCREMENT=1 ;

-- --------------------------------------------------------

bu tablo mevcut acaba kodlar mı sıkınıtılı ön ek kullanmıyorum ben hocam
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
Kıroğlumarketv
Osmanlı Torunu
******
Süper Moderator user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 2,962
Konular: 473
Katılma Tarihi: Jan 2012
Rep Puanı: 93
Teşekkürler: 1106
964 Mesajına, 1977 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 05-15-2015 11:44 PM
bu sorunu ne yaparken yaşıyosunuz ?
Kıroğlumarket
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
opencart temaları
uqursenv
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 35
Konular: 10
Katılma Tarihi: Feb 2015
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 2
0 Mesajına, 0 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 05-15-2015 11:50 PM
(05-15-2015 11:44 PM)Kıroğlumarket Yazılan:  bu sorunu ne yaparken yaşıyosunuz ?

index beyaz sayfa admin giriyor fakt login tıklyınca beyaz sayfa
(05-15-2015 11:44 PM)Kıroğlumarket Yazılan:  bu sorunu ne yaparken yaşıyosunuz ?

önerinz varmıydı hocam?
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
eka7av
weblenti.com
******
Süper Moderator user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 236
Konular: 12
Katılma Tarihi: Apr 2013
Rep Puanı: 5
Teşekkürler: 33
89 Mesajına, 143 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 05-16-2015 02:52 AM
Veritabanın yedeğini alın.
Kullandığınız sürüme ait paket dosyasını indirin.
İçindeki install klasörünü ftpden yüklenin ve
siteadınız.xxx/install adresini çağırın ve güncelleme adımlarını izleyin.
store tablosu yoksa(hatanız onu gösteriyor) otomatik oluşturulacaktır.
eka7a
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
uqursenv
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 35
Konular: 10
Katılma Tarihi: Feb 2015
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 2
0 Mesajına, 0 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 05-16-2015 11:01 AM
(05-16-2015 02:52 AM)eka7a Yazılan:  Veritabanın yedeğini alın.
Kullandığınız sürüme ait paket dosyasını indirin.
İçindeki install klasörünü ftpden yüklenin ve
siteadınız.xxx/install adresini çağırın ve güncelleme adımlarını izleyin.
store tablosu yoksa(hatanız onu gösteriyor) otomatik oluşturulacaktır.

sql den sürüm hangi sürüm oluğunu bulabilirmiyiz acaba hocam? esi yedeklerim hatırlayamadım sürümüde??
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
uqursenv
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 35
Konular: 10
Katılma Tarihi: Feb 2015
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 2
0 Mesajına, 0 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 05-16-2015 03:01 PM
güncellll
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!

« Önceki | Sonraki »
Cevapla  Gönder 

/home/xxx/public_html/system/database/mysql.php on line 54 Konusunun Linki Direk Link
/home/xxx/public_html/system/database/mysql.php on line 54 Konusunun HTML Kodu HTML Link
/home/xxx/public_html/system/database/mysql.php on line 54 Konusu BBCode Linki BBCode Link
/home/xxx/public_html/system/database/mysql.php on line 54 Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Notice: Undefined variable: address in /home/...common/header.tpl nasıl düzelir edahanife 2 685 06-06-2015 10:05 AM
Son Mesaj: osdem66
  Fatal error: Class 'Controller' not found in cart.php & checkout.php at line 2 LaRaBa 0 886 01-13-2015 11:10 AM
Son Mesaj: LaRaBa
  sayfada language.php on line 39 hatası nilufer 4 936 05-06-2014 10:03 PM
Son Mesaj: nilufer

/home/xxx/public_html/system/database/mysql.php on line 54 indir, /home/xxx/public_html/system/database/mysql.php on line 54 Videosu, /home/xxx/public_html/system/database/mysql.php on line 54 online izle, /home/xxx/public_html/system/database/mysql.php on line 54 Bedava indir, /home/xxx/public_html/system/database/mysql.php on line 54 Yükle, /home/xxx/public_html/system/database/mysql.php on line 54 Hakkında, /home/xxx/public_html/system/database/mysql.php on line 54 nedir, /home/xxx/public_html/system/database/mysql.php on line 54 Free indir, /home/xxx/public_html/system/database/mysql.php on line 54 oyunu, /home/xxx/public_html/system/database/mysql.php on line 54 download


Forum Atla: