seoseo
tr-opencart

     
avatar Şuanki Zaman: 12-05-2016, 01:32 PMHoşgeldin Misafir !
  Şifremi Hatırlat   kayıt ol
opencart temaları

Tema İE Tarayıcı hatası

Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
 
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
%
Cevapla  Gönder 
v  v
Yazar  yesilyol - Görüntüleme - Okunma  2597 - Yorum  6

yesilyolv
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 15
Konular: 3
Katılma Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 6
0 Mesajına, 0 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 09-13-2012 04:17 PM
Tema Çok güzel yukledim kullanıyorum
yanlız temanın hatası İE tarayıcıda dağılıyor ana sayfa
BU SORUNUMU ÇÖZECEK ARKADAŞLAR ARIYORUM ÜCRETLİ YADA ÜCRETSİZ ŞİMDİDEN TŞKLER

SİTEM http://www.floracay.net
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
opencart temaları
ITECHINNv
Sadece PHP
****
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 557
Konular: 17
Katılma Tarihi: May 2012
Rep Puanı: 15
Teşekkürler: 275
187 Mesajına, 328 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 09-13-2012 04:48 PM
(09-13-2012 04:17 PM)yesilyol Yazılan:  Tema Çok güzel yukledim kullanıyorum
yanlız temanın hatası İE tarayıcıda dağılıyor ana sayfa
BU SORUNUMU ÇÖZECEK ARKADAŞLAR ARIYORUM ÜCRETLİ YADA ÜCRETSİZ ŞİMDİDEN TŞKLER

SİTEM http://www.floracay.net

catalog/view/theme/biology/stylesheet/slideshow.css dosyasında,90 satırda başlayan

Kod:
.slideshow {
    margin-bottom: 20px;
    width:980px;
    overflow:hidden;
}

olan yerdeki width değerini 560px yaparsanız, orta alandaki sorunun düzeleceği kanaatindeyim.
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
yesilyolv
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 15
Konular: 3
Katılma Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 6
0 Mesajına, 0 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 09-13-2012 05:12 PM
(09-13-2012 04:48 PM)ITECHINN Yazılan:  
(09-13-2012 04:17 PM)yesilyol Yazılan:  Tema Çok güzel yukledim kullanıyorum
yanlız temanın hatası İE tarayıcıda dağılıyor ana sayfa
BU SORUNUMU ÇÖZECEK ARKADAŞLAR ARIYORUM ÜCRETLİ YADA ÜCRETSİZ ŞİMDİDEN TŞKLER

SİTEM http://www.floracay.net

catalog/view/theme/biology/stylesheet/slideshow.css dosyasında,90 satırda başlayan

Kod:
.slideshow {
    margin-bottom: 20px;
    width:980px;
    overflow:hidden;
}

olan yerdeki width değerini 560px yaparsanız, orta alandaki sorunun düzeleceği kanaatindeyim.

hocam çok teşekkür ederim orta kısım duzeldi
Yanlız alt taraftaki bilgi kısmı iki bant durumunda onu nasıl duzeltebilirim
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
ITECHINNv
Sadece PHP
****
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 557
Konular: 17
Katılma Tarihi: May 2012
Rep Puanı: 15
Teşekkürler: 275
187 Mesajına, 328 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 09-13-2012 05:24 PM
Footer.tpl dosyanıza ait kodlarınızı burada paylaşabilir misiniz?
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
yesilyolv
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 15
Konular: 3
Katılma Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 6
0 Mesajına, 0 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 09-13-2012 05:28 PM
(09-13-2012 05:24 PM)ITECHINN Yazılan:  Footer.tpl dosyanıza ait kodlarınızı burada paylaşabilir misiniz?


Kod:
<div id="footer">

  <div class="column">
    <h3><?php echo $text_information; ?></h3>
    <ul>
      <?php foreach ($informations as $information) { ?>
      <li><a href="<?php echo $information['href']; ?>"><?php echo $information['title']; ?></a></li>
      <?php } ?>
    </ul>
  </div>
  <div class="column">
    <h3><?php echo $text_service; ?></h3>
    <ul>
      <li><a href="<?php echo $contact; ?>"><?php echo $text_contact; ?></a></li>
      <li><a href="<?php echo $return; ?>"><?php echo $text_return; ?></a></li>
      <li><a href="<?php echo $sitemap; ?>"><?php echo $text_sitemap; ?></a></li>
    </ul>
  </div>
  <div class="column">
    <h3><?php echo $text_extra; ?></h3>
    <ul>
      <li><a href="<?php echo $manufacturer; ?>"><?php echo $text_manufacturer; ?></a></li>
      <li><a href="<?php echo $voucher; ?>"><?php echo $text_voucher; ?></a></li>
      <li><a href="<?php echo $affiliate; ?>"><?php echo $text_affiliate; ?></a></li>
      <li><a href="<?php echo $special; ?>"><?php echo $text_special; ?></a></li>
    </ul>
  </div>
  <div class="column">
    <h3><?php echo $text_account; ?></h3>
    <ul>
      <li><a href="<?php echo $account; ?>"><?php echo $text_account; ?></a></li>
      <li><a href="<?php echo $order; ?>"><?php echo $text_order; ?></a></li>
      <li><a href="<?php echo $wishlist; ?>"><?php echo $text_wishlist; ?></a></li>
      <li><a href="<?php echo $newsletter; ?>"><?php echo $text_newsletter; ?></a></li>
    </ul>
  </div>
</div>
<!--
OpenCart is open source software and you are free to remove the powered by OpenCart if you want, but its generally accepted practise to make a small donation.
Please donate via PayPal to donate@opencart.com
//-->
<div id="powered"><?php echo $powered; ?></div>
<!--
OpenCart is open source software and you are free to remove the powered by OpenCart if you want, but its generally accepted practise to make a small donation.
Please donate via PayPal to donate@opencart.com
//-->
</div>
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
ITECHINNv
Sadece PHP
****
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 557
Konular: 17
Katılma Tarihi: May 2012
Rep Puanı: 15
Teşekkürler: 275
187 Mesajına, 328 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 09-13-2012 05:33 PM
catalog/view/theme/biology/image/footer.png

Bu dosyayı PS tarzı bir programla sündürmeniz gerekebilir.

Ya da

stylesheet.css dosyanızda 1569. satırda başlayan footer nesnesinin yüksekliğini 105px yapınız. Site gereksiz uzamakta. Ve bilgi sayfalarının sayısını azaltmaya gidiniz.
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
 Teşekkür Edenler: yusuf_07
opencart temaları
yesilyolv
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 15
Konular: 3
Katılma Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 6
0 Mesajına, 0 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 09-13-2012 06:00 PM
(09-13-2012 05:33 PM)ITECHINN Yazılan:  catalog/view/theme/biology/image/footer.png

Bu dosyayı PS tarzı bir programla sündürmeniz gerekebilir.

Ya da

stylesheet.css dosyanızda 1569. satırda başlayan footer nesnesinin yüksekliğini 105px yapınız. Site gereksiz uzamakta. Ve bilgi sayfalarının sayısını azaltmaya gidiniz.

HOCAM ZAMANINIZI ALIYORUM HAKKINIZI HELAL EDİN
DEDİKLERİNİZİ YAPTIM AMA İE DE AYNI DEĞİŞİKLİK OLMADI YİNE İKİ BANT ŞEKLİNDE
MOZİLLADA CHROMEDE DÜZGÜN
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!

« Önceki | Sonraki »
Cevapla  Gönder 

İE Tarayıcı hatası Konusunun Linki Direk Link
İE Tarayıcı hatası Konusunun HTML Kodu HTML Link
İE Tarayıcı hatası Konusu BBCode Linki BBCode Link
İE Tarayıcı hatası Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  İndex of Hatası Alıyorum iptvccam 6 3,478 08-29-2016 04:05 AM
Son Mesaj: amtgvn
  Ücretsiz sullen temasını kuruyorum mysql hatası veriyor furkan_scream 0 304 04-21-2016 03:11 AM
Son Mesaj: furkan_scream
  set name hatası seloline 0 289 12-27-2015 08:00 PM
Son Mesaj: seloline
  warning hatası alıyorum yardım mahonist 3 446 08-25-2015 12:26 PM
Son Mesaj: Kıroğlumarket
Heart ModelCatalogCategory::getCategoriesByParentId() Hatası hikko 0 762 03-25-2015 08:25 PM
Son Mesaj: hikko
  tema hatası can.55 0 587 01-26-2015 06:20 PM
Son Mesaj: can.55
  Tema hatası barut 0 585 06-02-2014 03:51 PM
Son Mesaj: barut
  Tema hatası muraty1 0 865 03-29-2014 08:56 PM
Son Mesaj: muraty1
  bazı temalarda header.tpl hatası alıyorum onurdizayn 1 1,428 12-12-2013 08:30 PM
Son Mesaj: Gökhan TAYLAN
  Journal tema İnternet Explorer Hatası borankaya 3 1,642 08-13-2013 07:22 PM
Son Mesaj: osdem66

İE Tarayıcı hatası indir, İE Tarayıcı hatası Videosu, İE Tarayıcı hatası online izle, İE Tarayıcı hatası Bedava indir, İE Tarayıcı hatası Yükle, İE Tarayıcı hatası Hakkında, İE Tarayıcı hatası nedir, İE Tarayıcı hatası Free indir, İE Tarayıcı hatası oyunu, İE Tarayıcı hatası download


Forum Atla: