seoseo
tr-opencart

     
avatar Şuanki Zaman: 12-04-2016, 03:15 PMHoşgeldin Misafir !
  Şifremi Hatırlat   kayıt ol
opencart temaları

Çözüldü İyzico taksit tabı gösterimi

Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
 
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
%
Cevapla  Gönder 
v  v
Yazar  ARD4 - Görüntüleme - Okunma  5174 - Yorum  19

ARD4v
Üye
***
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 56
Konular: 3
Katılma Tarihi: Jan 2015
Rep Puanı: 2
Teşekkürler: 1
10 Mesajına, 18 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 02-26-2015 02:00 PM
Arkadaşlar merhaba

Kendi imkanlarımla İyzico tarafından gönderilen taksit tabı kodunu çalıştırmayı başardım. İhtiyacı olanlar için paylaşıyorum.

Not: Special fiyat varsa special fiyat üzerinden, yoksa normal fiyat üzerinden taksitlendirir.

Düzenleme: Farklı yoldan yaptım. KDV dahil fiyatı göstermek için bu cevaptaki kodları uygulayın.

catalog/controller/product/product.php

bul

Kod:
if ((float)$product_info['special']) {

altına ekle

Kod:
$this->data['iyzicotaksit'] = round((($product_info['special']))*100);

bul

Kod:
$this->data['special'] = false;

altına ekle

Kod:
$this->data['iyzicotaksit'] = round((($product_info['price']))*100);

catalog/view/theme/default/template/product/product.tpl

bul

Kod:
<div id="tabs" class="htabs">

altına ekle

Kod:
<a href="#taksit">taksit</a>

bul

Kod:
<div id="tab-description" class="tab-content"><?php echo $description; ?></div>

ÜZERİNE EKLE!

Kod:
<div id="taksit" class="tab-content">
<?php
date_default_timezone_set("UTC");

$amount =  $iyzicotaksit; // Formatless amount, 100,00 TL = 10000
$currency = 'TL'; // Amount currency

$timestamp = date('YmdHis'); // Timestamp

$apiID = "IDnumaranız"; // Merchant API ID - in current eg., it is of prashant@multidots.in on iyzico-s1

$publicKey = sha1($apiID);

$hash = sha1($apiID . $timestamp . $amount);

echo "<iframe height='450' width='770' src='https://www.iyzico.com/installment/amount/{$amount}/currency/{$currency}/publicKey/{$publicKey}/timeStamp/{$timestamp}/hash/{$hash}' seamless='seamless'></iframe>";
?>
</div>
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
 Teşekkür Edenler: Kıroğlumarket , osdem66 , devilmaycry , vonajko , byduman , alikral , leventbasar , viper_aykiri , makroweb
opencart temaları
Kıroğlumarketv
Osmanlı Torunu
******
Süper Moderator user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 2,962
Konular: 473
Katılma Tarihi: Jan 2012
Rep Puanı: 93
Teşekkürler: 1106
964 Mesajına, 1977 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 02-26-2015 02:05 PM
emek verilmiş bir çalışma tebrikler
Kıroğlumarket
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
vonajkov
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 3
Konular: 1
Katılma Tarihi: Nov 2014
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 3
1 Mesajına, 2 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 03-01-2015 05:00 AM
Merhaba,
Emeğiniz için teşekkürler.

Kurulumu bende yaptım fakat Taksittab ta fiyatlar kdv hariç olarak gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz.

Resim görüntüleyici
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
ARD4v
Üye
***
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 56
Konular: 3
Katılma Tarihi: Jan 2015
Rep Puanı: 2
Teşekkürler: 1
10 Mesajına, 18 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 03-01-2015 11:33 PM
(03-01-2015 05:00 AM)vonajko Yazılan:  Merhaba,
Emeğiniz için teşekkürler.

Kurulumu bende yaptım fakat Taksittab ta fiyatlar kdv hariç olarak gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz.

Resim görüntüleyici

selam KDV dahil fiyatı göstermek için

['special'] ve ['price'] ın yanına aşağıdaki formülü eklemelisiniz

*(1+(KDVORANI/100))

Kod:
$this->data['iyzicotaksit'] = round((($product_info['special']*(1+(KDVORANI/100))))*100);

Örnek %18 KDV için

Special fiyat

Kod:
$this->data['iyzicotaksit'] = round((($product_info['special']*(1+(18/100))))*100);

Normal fiyat

Kod:
$this->data['iyzicotaksit'] = round((($product_info['price']*(1+(18/100))))*100);
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
 Teşekkür Edenler: vonajko
vonajkov
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 3
Konular: 1
Katılma Tarihi: Nov 2014
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 3
1 Mesajına, 2 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 03-02-2015 03:06 AM
Merhaba,
Cevabınız için teşekkürler.

Sitemde Hem 8 Hem 18 kdv li ürünler var.

hesaplamayı aşağıdaki gibi yaptım ama oda "id" numarasını alıyor içindeki kdv tutarlarını almıyor.

PHP Kod:
(1+($product_info['tax_class_id']/100))))*100); 

Kdv oranını nasıl alıcağız acaba?
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
ARD4v
Üye
***
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 56
Konular: 3
Katılma Tarihi: Jan 2015
Rep Puanı: 2
Teşekkürler: 1
10 Mesajına, 18 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 03-02-2015 02:11 PM
(03-02-2015 03:06 AM)vonajko Yazılan:  Merhaba,
Cevabınız için teşekkürler.

Sitemde Hem 8 Hem 18 kdv li ürünler var.

hesaplamayı aşağıdaki gibi yaptım ama oda "id" numarasını alıyor içindeki kdv tutarlarını almıyor.

PHP Kod:
(1+($product_info['tax_class_id']/100))))*100); 

Kdv oranını nasıl alıcağız acaba?

kdv oranının nasıl alınacağını bende bilmiyorum malesef bilen birisi yazana kadar aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz.

farklı yoldan yaptım. yukarıdakileri unutun.

product.tpl dosyasında uygun yere aşağıdaki kodları ekleyin.

"IDNUMARANIZ" yazan yerleri değiştirmeyi unutmayın!

Kod:
<div id="taksit" class="tab-content">

<?php if (!$special) { ?>
<?php $temizfiyat = preg_replace('/[^.%0-9]/', '', $price); ?>
<?php $taksityeni = (($temizfiyat)*100); ?>
<?php
date_default_timezone_set("UTC");
$amount =  $taksityeni; // Formatless amount, 100,00 TL = 10000
$currency = 'TL'; // Amount currency

$timestamp = date('YmdHis'); // Timestamp

$apiID = "IDNUMARANIZ"; // Merchant API ID - in current eg., it is of prashant@multidots.in on iyzico-s1

$publicKey = sha1($apiID);

$hash = sha1($apiID . $timestamp . $amount);

echo "<iframe height='350' width='750' src='https://www.iyzico.com/installment/amount/{$amount}/currency/{$currency}/publicKey/{$publicKey}/timeStamp/{$timestamp}/hash/{$hash}' seamless='seamless'></iframe>";
?>

<?php  } else { ?>
<?php $temizfiyat = preg_replace('/[^.%0-9]/', '', $special); ?>
<?php $taksityeni = (($temizfiyat)*100); ?>

<?php
date_default_timezone_set("UTC");
$amount =  $taksityeni; // Formatless amount, 100,00 TL = 10000
$currency = 'TL'; // Amount currency

$timestamp = date('YmdHis'); // Timestamp

$apiID = "IDNUMARANIZ"; // Merchant API ID - in current eg., it is of prashant@multidots.in on iyzico-s1

$publicKey = sha1($apiID);

$hash = sha1($apiID . $timestamp . $amount);

echo "<iframe height='350' width='750' src='https://www.iyzico.com/installment/amount/{$amount}/currency/{$currency}/publicKey/{$publicKey}/timeStamp/{$timestamp}/hash/{$hash}' seamless='seamless'></iframe>";

?>
<?php }?>
</div>
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
opencart temaları
leventbasarv
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 2
Konular: 0
Katılma Tarihi: Feb 2015
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 2
0 Mesajına, 0 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 03-05-2015 01:11 PM
Öncelikle bu paylaşımınız için teşekkür ederim. Sitemize yükledik ve çalışıyor.Sitemde jounal2 teması kullanmaktayım taksit tabı ilk sırada gözükmektedir sonra açıklama tabı gelmekte taksit tabının sırasını nasıl değiştirebilirim yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
fatihertekinv
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 2
Konular: 0
Katılma Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 0
1 Mesajına, 1 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 04-03-2015 05:41 PM
(03-05-2015 01:11 PM)leventbasar Yazılan:  Öncelikle bu paylaşımınız için teşekkür ederim. Sitemize yükledik ve çalışıyor.Sitemde jounal2 teması kullanmaktayım taksit tabı ilk sırada gözükmektedir sonra açıklama tabı gelmekte taksit tabının sırasını nasıl değiştirebilirim yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin

<a href="#tab-related"><?php echo $tab_related; ?> (<?php echo count($products); ?>)</a>
<?php } ?>

Altına taksit tabı ekleme kodunu değiştirin


<a href="#taksit">Taksit</a>

Bunu


Şimdi sonda çıkacak
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
 Teşekkür Edenler: leventbasar
skostasv
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 5
Konular: 1
Katılma Tarihi: Feb 2014
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 2
1 Mesajına, 1 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 05-28-2015 05:27 PM
Opencart 2.0.1.1 için iyzico taksit tabı ekleme

KDV si 8 ve 18 olan ürünlerde fark etmez.

100 TL ve üzeri alışverişte taksiti gösterir. 100 TL den az tutarda uyarı yazısı yazdırır. 100 TL değeri size kalmış yani 100 TL altına taksit olmasın diyorsanız amount>10000 yazılmalı. 150 tl için 15000...

BAŞLANGIÇ
-------------------------------------------------------------------------------
catalog/view/theme/default/template/product/product.tpl
dosyasını açın.

Şu kodu bulun:
Kod:
<ul class="nav nav-tabs">
<li class="active"><a href="#tab-description" data-toggle="tab"><?php echo $tab_description; ?></a></li>

Altına şunu ekleyin:
Kod:
<li><a href="#taksit" data-toggle="tab">Taksit</a></li>

şu kodu bulun:
Kod:
<div class="tab-content">
<div class="tab-pane active" id="tab-description"><?php echo $description; ?></div>

Altına şunu ekleyin:
Kod:
<div class="tab-pane" id="taksit">
<?php
date_default_timezone_set("UTC");
if (!$special){
$amount = preg_replace('/[^%0-9]/', '', $price);    // Formatless amount, 100,00 TL = 10000
}else{
$amount = preg_replace('/[^%0-9]/', '', $special);}
$currency = 'TL';                     //Amount currency
$timestamp = date('YmdHis');                 //Timestamp
$apiID = "ID NUMARANIZ";         //Merchant API ID - in current eg., it is of prashant@multidots.in on iyzico-s1
$publicKey = sha1($apiID);
$hash = sha1($apiID . $timestamp . $amount);
if ($amount>10000){
echo "<iframe height='420' width='770' src='https://www.iyzico.com/installment/amount/{$amount}/currency/{$currency}/publicKey/{$publicKey}/timeStamp/{$timestamp}/hash/{$hash}' seamless='seamless'></iframe>";
}else{
echo "<h3>Taksit, 100 TL ve üzeri işlemlerde kullanılabilir.</h3>";}?>
</div>

-------------------------------------------------------------------------------
BİTİŞ
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
 Teşekkür Edenler: Kıroğlumarket
leventbasarv
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 2
Konular: 0
Katılma Tarihi: Feb 2015
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 2
0 Mesajına, 0 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 06-09-2015 10:40 AM
İyzigo taksit tabı göstermeyi buraya göre ayarladım ve kullanıyordum ama bu gün şöyle bir hata veriyor Invalid timestamp value. Bu hatayı alan varmı veya neden bu hatayı verir yardımcı olabilirseniz sevinirim kolay gelsin
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!

« Önceki | Sonraki »
Cevapla  Gönder 

İyzico taksit tabı gösterimi Konusunun Linki Direk Link
İyzico taksit tabı gösterimi Konusunun HTML Kodu HTML Link
İyzico taksit tabı gösterimi Konusu BBCode Linki BBCode Link
İyzico taksit tabı gösterimi Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  journal Teması İyzico Ödeme Sisteminde Kullanma muglali20 13 1,376 09-27-2016 12:08 PM
Son Mesaj: codeis7
  Tek Ödeme Sayfası İyzico Siparişi Onaylama mttm0102 3 842 01-27-2016 07:31 PM
Son Mesaj: muglali20
  İyzico Garanti Bankası Sorunu buraqoz 2 724 10-13-2015 11:45 AM
Son Mesaj: buraqoz
  İyzico Modifikasyon unganweb 11 2,255 05-10-2015 11:22 PM
Son Mesaj: ali1071
  iyzico hata mesajı crown 0 1,322 03-21-2015 12:05 AM
Son Mesaj: crown
  iyzico sorunu MYBOO 3 1,366 02-15-2015 12:23 PM
Son Mesaj: ozkanwap
  [Modifikasyon] Web Pos 2.0 Taksit Tabı Tema Uyumu barney 3 1,495 02-03-2015 06:46 PM
Son Mesaj: cemobil
  Yeni Kanuna Göre Taksit Yapılmayacak Ürünleri Taksitsiz Nasıl Satabiliriz cihanb 5 1,945 08-31-2014 08:16 PM
Son Mesaj: osdem66
Exclamation Taksit Hesaplama Hatası ALeeNN 7 2,664 03-04-2012 01:28 PM
Son Mesaj: serhan1905

İyzico taksit tabı gösterimi indir, İyzico taksit tabı gösterimi Videosu, İyzico taksit tabı gösterimi online izle, İyzico taksit tabı gösterimi Bedava indir, İyzico taksit tabı gösterimi Yükle, İyzico taksit tabı gösterimi Hakkında, İyzico taksit tabı gösterimi nedir, İyzico taksit tabı gösterimi Free indir, İyzico taksit tabı gösterimi oyunu, İyzico taksit tabı gösterimi download


Forum Atla: