seoseo
tr-opencart

     
avatar Şuanki Zaman: 12-05-2016, 01:31 PMHoşgeldin Misafir !
  Şifremi Hatırlat   kayıt ol
opencart temaları

Notice: Undefined index: webpos_bank_id

Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
 
Değerlendir:
  • 1 Oy - 5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
%
Cevapla  Gönder 
v  v
Yazar  ykpkoca - Görüntüleme - Okunma  1612 - Yorum  10

ykpkocav
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 3
Konular: 1
Katılma Tarihi: Apr 2015
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 0
1 Mesajına, 1 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 06-06-2015 03:06 PM
Selamun Aleykum öncelikle,
Bu aralar opencart üzerine yoğunlaşmış bulunmaktayım ve 2,0,1,1 sürümünü kurarak öncelikle webpos modülü kurdum sorunsuz calıstı. Fakat devamında kurduğum vqmod ile beraber aşağıdaki hatayı vermeye başladı ;


Notice: Undefined index: webpos_bank_id in /home/ipekseve/public_html/kocaogluteks.com/catalog/controller/payment/webpos.php on line 42Notice: Undefined index: model in /home/ipekseve/public_html/kocaogluteks.com/catalog/controller/payment/webpos.php on line 44


webpos.php dosyanın içeriği ;
------------
42- $bank_id=$this->session->data[’webpos_bank_id’];
43- $bank=$this->getbank($bank_id);
44- $data[’payment_model’]=$bank[’model’];



Şeklindedir.

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum .HuhHuh

----
İncelemek isteyenler için ; kocaogluteks.com üzerinden kredi kartıyla al seçimi sonrası çıkacaktır hata.
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
 Teşekkür Edenler: FeSaT
opencart temaları
ykpkocav
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 3
Konular: 1
Katılma Tarihi: Apr 2015
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 0
1 Mesajına, 1 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 06-06-2015 10:22 PM
// Güncel
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
FeSaTv
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 1
Konular: 0
Katılma Tarihi: May 2013
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 1
0 Mesajına, 0 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 09-10-2015 03:29 PM
(06-06-2015 10:22 PM)ykpkoca Yazılan:  // Güncel

Gerçekten Güncel Aynı Hata Bende de var... Çözemedim Bir Türlü
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
admirav
Üye
***
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 61
Konular: 17
Katılma Tarihi: Apr 2012
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 17
2 Mesajına, 2 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 09-10-2015 06:48 PM
(09-10-2015 03:29 PM)FeSaT Yazılan:  
(06-06-2015 10:22 PM)ykpkoca Yazılan:  // Güncel

Gerçekten Güncel Aynı Hata Bende de var... Çözemedim Bir Türlü

Evet, bir çok arkadaşta benim gibi burada takılmış durumda. Sabit Ertan kardeşimizin sanal pos 2.0 ını yüklediğimde de aynı hatayı almaktayım.
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
kenanckv
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 1
Konular: 0
Katılma Tarihi: Feb 2016
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 0
0 Mesajına, 0 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 02-03-2016 09:42 PM
2 günden beri tekrar tekrar bu konuyla ilgili yazılanları okudum, bir çok şey uyguladım. Diğer ortaya çıkan sorunları giderdim. Ama burada takıldım kaldım. Net bir şekilde bu hatanın neden kaynaklandığını ve nasıl düzeltebileceğimizi paylaşacak bir arkadaş yok mu? Huh
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
bilisimakademiv
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 46
Konular: 0
Katılma Tarihi: Feb 2016
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 0
7 Mesajına, 7 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 03-07-2016 06:58 PM
Aynı sorun bende de var. Yardımlarınızı bekliyorum. Php 5.4 kullanıyorum. Temam farklı ancak default temada da hata alıyorum. Garanti Bankasının test ve gerçek bilgilerine girmiş olmama rağmen hata alıyorum.

Notice: Undefined index: webpos_bank_id in /var/www/vhosts/goxxx.com/httpdocs/catalog/controller/payment/webpos.php on line 42Notice: Undefined index: model in /var/www/vhosts/goxxx.com/httpdocs/catalog/controller/payment/webpos.php on line 44
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
opencart temaları
ugurbakv
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 1
Konular: 0
Katılma Tarihi: Mar 2016
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 0
0 Mesajına, 0 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 04-04-2016 03:47 AM
Evet arkadaslar,site adminleri yardimci olabilecek kimse yok mu,ben de ayni yerde kaldim..

journal theme kullaniyorum,webpos.php de

satir 49
return $this->load->view('default/template/payment/webpos.tpl', $data);
return $this->load->view('journal2/template/payment/webpos.tpl', $data);

satir 170
$this->response->setOutput($this->load->view('default/template/payment/webpos_instalment.tpl', $data));
$this->response->setOutput($this->load->view('journal2/template/payment/webpos_instalment.tpl', $data));

satir 318
$this->response->setOutput($this->load->view('default/template/payment/webpos_success.tpl', $data));
$this->response->setOutput($this->load->view('journal2/template/payment/webpos_success.tpl', $data));

satir 332
$this->response->setOutput($this->load->view('journal2/template/payment/webpos_failure.tpl', $data));
$this->response->setOutput($this->load->view('journal2/template/payment/webpos_failure.tpl', $data));

'default' lari 'journal2' ile degistirdim
yine hata veriyor....
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
osdem66v
Forum Kurucusu
*******
Administrators user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 1,748
Konular: 127
Katılma Tarihi: Dec 2011
Rep Puanı: 23
Teşekkürler: 356
437 Mesajına, 1169 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 05-11-2016 01:20 PM
Hatanın sebebi.. kurulum esnasında geneşde özel temlarda webpos.ocmod kurarken payment_method.tpl içine yazması gerken kodu yazamadığı için bu hata alınıyor...
osdem66
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
muratasan97v
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 3
Konular: 0
Katılma Tarihi: Nov 2016
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 0
0 Mesajına, 0 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 11-01-2016 11:04 AM
(05-11-2016 01:20 PM)osdem66 Yazılan:  Hatanın sebebi.. kurulum esnasında geneşde özel temlarda webpos.ocmod kurarken payment_method.tpl içine yazması gerken kodu yazamadığı için bu hata alınıyor...

Dostum bende

Notice: Undefined index: webpos_bank_id in /home/eticaret/domains/organizasyonsepeti.com/public_html/catalog/controller/payment/webpos.php on line 42Notice: Undefined index: model in /home/eticaret/domains/organizasyonsepeti.com/public_html/catalog/controller/payment/webpos.php on line 44

böyle bir hata var ve sen buna benzer bir sorunu çözmüşsün galiba, benim bu sorumun çözüm yolunu söylebilcek biri varmıdır çok **** çözülmesi lazım.Destekleriniz bekliyorum
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
osdem66v
Forum Kurucusu
*******
Administrators user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 1,748
Konular: 127
Katılma Tarihi: Dec 2011
Rep Puanı: 23
Teşekkürler: 356
437 Mesajına, 1169 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 11-01-2016 12:38 PM
Merhba; bakın yukarda sebebini söyemişim ocmod dosyası içerisindeki o bölüm manuel olarak temanızın payment_method.tpl dosyasına ekelmeniz gerekmektedir..
osdem66
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!

« Önceki | Sonraki »
Cevapla  Gönder 

Notice: Undefined index: webpos_bank_id  Konusunun Linki Direk Link
Notice: Undefined index: webpos_bank_id  Konusunun HTML Kodu HTML Link
Notice: Undefined index: webpos_bank_id  Konusu BBCode Linki BBCode Link
Notice: Undefined index: webpos_bank_id  Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Notice: Undefined variable: address in /home/...common/header.tpl nasıl düzelir edahanife 2 686 06-06-2015 10:05 AM
Son Mesaj: osdem66
  Notice: Error: Could not load controller module/filter! zekeriya 3 1,502 07-17-2013 05:08 PM
Son Mesaj: osdem66

Notice: Undefined index: webpos_bank_id indir, Notice: Undefined index: webpos_bank_id Videosu, Notice: Undefined index: webpos_bank_id online izle, Notice: Undefined index: webpos_bank_id Bedava indir, Notice: Undefined index: webpos_bank_id Yükle, Notice: Undefined index: webpos_bank_id Hakkında, Notice: Undefined index: webpos_bank_id nedir, Notice: Undefined index: webpos_bank_id Free indir, Notice: Undefined index: webpos_bank_id oyunu, Notice: Undefined index: webpos_bank_id download


Forum Atla: