seoseo
tr-opencart

     
avatar Şuanki Zaman: 12-05-2016, 01:17 AMHoşgeldin Misafir !
  Şifremi Hatırlat   kayıt ol
opencart temaları

Session.save_path is correct ()

Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
 
Değerlendir:
  • 1 Oy - 5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
%
Cevapla  Gönder 
v  v
Yazar  ugurgokmenoglu - Görüntüleme - Okunma  1650 - Yorum  4

ugurgokmenogluv
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 3
Konular: 1
Katılma Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 0
0 Mesajına, 0 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 03-11-2013 11:15 AM
Merhaba, tüm yaptığım aramalarda bu sorunun çözümünü bulamadım. Diğer sorunlarda parantez içinde "tmp" yazıyor benim aldığım hatada tmp yazmıyor. Sunucu problemin kendisinde olmadığını söylüyor.
Hata günlüğü;
* PHP Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0
* PHP Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0

session.php
PHP Kod:
<?php
final class Session {
    public 
$data = array();
            
      public function 
__construct() {        
        if (!
session_id()) {
            
ini_set('session.use_cookies''On');
            
ini_set('session.use_trans_sid''Off');
            
            
session_set_cookie_params(0'/');
            
session_start();

        }
    
        
$this->data =& $_SESSION;
    }
}
?>

Php.ini
Kod:
magic_quotes_gpc = off;
register_globals = Off;
default_charset    = UTF-8;
memory_limit = 64M;
max_execution_time = 18000;
upload_max_filesize = 999M;
safe_mode = Off;
mysql.connect_timeout = 20;
session.use_cookies = On;
session.use_trans_sid = Off;
session.gc_maxlifetime = 12000000;
allow_url_fopen = on;

Admin paneline giriş yapılamıyor ve üyeler üye girişi yapamıyor.

Yardımcı olursanız sevinirim.
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
opencart temaları
ITECHINNv
Sadece PHP
****
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 557
Konular: 17
Katılma Tarihi: May 2012
Rep Puanı: 15
Teşekkürler: 275
187 Mesajına, 328 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 03-11-2013 11:53 AM
Merhabalar;

Verdiği hataya bakılırsa, sunucunuzda/hostinginizde alan sorunu yaşadığınız görülmekte. Disk alanınızı kontrol edin.

Selamlarımla
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
ugurgokmenogluv
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 3
Konular: 1
Katılma Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 0
0 Mesajına, 0 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 03-11-2013 11:58 AM
Merhaba, ilginiz için teşekkürler.
Hostingin bant genişliği ve alanı sınırsız.
Bu arada cache dosyasını boşalttığım zaman giriş yapabiliyorum, ama tekrar doluyor.
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
ITECHINNv
Sadece PHP
****
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 557
Konular: 17
Katılma Tarihi: May 2012
Rep Puanı: 15
Teşekkürler: 275
187 Mesajına, 328 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 03-11-2013 12:03 PM
Merhabalar;

Sınırsız hosting alanı olayı bana hiç mantıklı gelmemiştir. Sonuçta herşeyin bir limiti vardır.

Cache dosyasını boşalttığınız zaman girebiliyorsanız, %99 disk alanından kaynaklı bir sorun gibi görünmekte. (%1lik pay yine bana kalsın Big Grin)

Log dosyalarınızın içeriğini temizleyip tekrar yüklerseniz en azından biraz da olsa alan kazanırsınız. image/cache ve system/cache dizinlerinin içeriğini temizlerseniz size geçici de olsa alan kazandıracaktır. Ayrıca vqmod kullanıyorsanız vqmod.log (veya yeni sürümlerinde log dizini içeriği) temizleyip, vqcache boşaltırsanız kullanılmayan mod dosyarının yerinden kazanabilirsiniz.

Ancak hosting firmanız size sınırsız alan diye taahhüt verdi ise, mutlaka firmanızla irtibata geçiniz.

Saygı ve selamlarımla

Aytekin
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
 Teşekkür Edenler: Kıroğlumarket , yusuf_07
ugurgokmenogluv
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 3
Konular: 1
Katılma Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 0
0 Mesajına, 0 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 03-11-2013 07:33 PM
Tekrar Merhaba
Bu sorunu yaşayanlara yardım olsun;
session.php ye bu satırı ekliyoruz, ana dizine sessions klasörü açıyoruz.

PHP Kod:
ini_set('session.save_path''/home/lilapebb/domains/lilapebbles.com/public_html/sessions'); 

Kolay Gelsin
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!

« Önceki | Sonraki »
Cevapla  Gönder 

Session.save_path is correct () Konusunun Linki Direk Link
Session.save_path is correct () Konusunun HTML Kodu HTML Link
Session.save_path is correct () Konusu BBCode Linki BBCode Link
Session.save_path is correct () Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  session hatası fyg50 2 843 12-09-2014 06:40 PM
Son Mesaj: sencerhan
  /system/library/session.php on line 8 hatası kont82 1 1,299 05-05-2013 09:38 AM
Son Mesaj: Gökhan TAYLAN
  session.php hatası alıyorum vipbaski 4 2,769 12-08-2012 03:47 PM
Son Mesaj: yusuf_07

Session.save_path is correct () indir, Session.save_path is correct () Videosu, Session.save_path is correct () online izle, Session.save_path is correct () Bedava indir, Session.save_path is correct () Yükle, Session.save_path is correct () Hakkında, Session.save_path is correct () nedir, Session.save_path is correct () Free indir, Session.save_path is correct () oyunu, Session.save_path is correct () download


Forum Atla: