tr-opencart

     
avatar Şuanki Zaman: 09-27-2021, 05:08 PMHoşgeldin Misafir !
  Şifremi Hatırlat   kayıt ol
opencart temaları

Ürün Sayfasına Hemen Al butonu eklemek

Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
 
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
%
Cevapla  Gönder 
v  v
Yazar  BLaDe - Görüntüleme - Okunma  29512 - Yorum  33

BLaDev
Sağlık/Medikal
******
Süper Moderator user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 353
Konular: 25
Katılma Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 14
Teşekkürler: 162
100 Mesajına, 196 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 08-24-2012 10:57 AM

Merhaba Arkadaşlar;

Çoğumuzun arayıpta bulamadığı yöntemi göstereceğim. Ürünler sayfasına hemen al butonu ekleyerek direk kasaya gitme yöntemi...

catalog/controller/cehckout/cart.php Açınız;

Bul;

PHP Kod:
public function index() {
$this->language->load('checkout/cart'); 

Altına ekleyiniz;

PHP Kod:
if ($this->request->server['REQUEST_METHOD'] == 'GET' && isset($this->request->get['product_id'])) {
        
            if (isset(
$this->request->get['option'])) {
                
$option $this->request->get['option'];
            } else {
                
$option = array();    
            }
            
            if (isset(
$this->request->get['quantity'])) {
                
$quantity $this->request->get['quantity'];
            } else {
                
$quantity 1;
            }
            
            unset(
$this->session->data['shipping_methods']);
            unset(
$this->session->data['shipping_method']);
            unset(
$this->session->data['payment_methods']);
            unset(
$this->session->data['payment_method']);
            
            
$this->cart->add($this->request->get['product_id'], $quantity$option);
            
            
$this->redirect(HTTPS_SERVER 'index.php?route=checkout/cart');
            
        } else 


catalog/view/theme/SİZİN-TEMANIZ/template/product/product.tpl açınız;

Bulunuz;

PHP Kod:
<input type="button" value="<?php echo $button_cart; ?>" id="button-cart" class="button" /> 

Altına Ekleyiniz;

PHP Kod:
<a href="http://www.sizinsiteniz.com/checkout/cart&amp;product_id=<?php echo $product_id; ?>" id="button-cart1"><span><img src="image/hizli_satin_al.png" width="166" height="39" /></span></a

Bulunuz;

PHP Kod:
<a onclick="addToCart('<?php echo $product['product_id']; ?>');" class="button"><?php echo $button_cart?></a> 


Altına Ekleyiniz;

PHP Kod:
<a href="index.php?route=checkout/cart&amp;product_id=<?php echo $product_id; ?>" &amp;product_id=<?php echo $product_id?>" id="button-cart1"><span><img src="image/com.png" width="166" height="39" /></span></a> 


1.5.3.x sürümünü kullanıyorsanız
;
PHP Kod:
<input type="button" value="<?php echo $button_cart; ?>" id="button-cart" class="button" /> 
bu kodun da altına ekleyiniz.

1.5.x sürümü kullanıyorsanız eğer sadece ;

PHP Kod:
<a id="button-cart" class="button"><span><?php echo $button_cart?></span></a></div> 

eklemeniz yeterli olacaktır.

Yöntemin mantığını açıklıyorum;

cart.php dosyasına direk olarak kasaya git komutu verdik. product.tpl dosyasında ise kasanın linkini vererek ürünün "product_id" sini çektirdik ve direk olarak o ürünü kasaya götürdük.

id ye button-cart1 ismini verdik ki; sepete ekle deki id ile çakışmaması için.

ek'teki dosyayı ana dizindeki image klasörüne atınız. Resimi kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Anlamadığınız yada yapamadığınız bir yer olursa yardımcı olurum.

Örnek olarak;

http://www.ondermedikal.com/bobkor


Ekli Dosya(lar) Önizleme(ler)
Resmi Büyütmek İçin Tıklayın   
BLaDe
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
 Teşekkür Edenler: sogenserkan , nokta , e-ticaretdersleri , yusuf_07 , fuumaster , fikocan , turkojen34
e-ticaretdersleriv
Osmanlı Torunu
******
Süper Moderator user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 3,225
Konular: 520
Katılma Tarihi: Jan 2012
Rep Puanı: 102
Teşekkürler: 1169
1057 Mesajına, 2122 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 08-24-2012 11:24 AM
(08-24-2012 10:57 AM)BLaDe Yazılan:  Merhaba Arkadaşlar;

Çoğumuzun arayıpta bulamadığı yöntemi göstereceğim. Ürünler sayfasına hemen al butonu ekleyerek direk kasaya gitme yöntemi...

Örnek olarak;

http://www.ondermedikal.com/bobkor

İlk mesaj ve tebrik benden ellerine sağlık
e-ticaretdersleri
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
 Teşekkür Edenler: BLaDe , sakaryanotebook
sogenserkanv
Üye
***
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 88
Konular: 16
Katılma Tarihi: Dec 2011
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 47
6 Mesajına, 9 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 08-24-2012 09:04 PM
Bu paylaşımı 1.513 te uygulayan oldumu ?
product sayfasında bi değişiklik yapılmadan ürün detayında hemen al butonu nasıl cıkacak ?
Ben denedim yapamadım arkadaşlar, botona tıklayınca kumsaati çıkıyor ve herhangi bi işlem yapmıyor. Bi kontrol edebilirmisiniz acaba nerede yanlışlık yaptım.
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
e-ticaretdersleriv
Osmanlı Torunu
******
Süper Moderator user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 3,225
Konular: 520
Katılma Tarihi: Jan 2012
Rep Puanı: 102
Teşekkürler: 1169
1057 Mesajına, 2122 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 08-24-2012 09:06 PM
(08-24-2012 09:04 PM)sogenserkan Yazılan:  Bu paylaşımı 1.513 te uygulayan oldumu ?
product sayfasında bi değişiklik yapılmadan ürün detayında hemen al butonu nasıl cıkacak ?
box yazan yerde di class="cart"> tan sonrasına ekleme yapınız.
adımları product sayfasına göre uygulayınız sorun çıkarsa yazınız
e-ticaretdersleri
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
sogenserkanv
Üye
***
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 88
Konular: 16
Katılma Tarihi: Dec 2011
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 47
6 Mesajına, 9 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 08-24-2012 09:23 PM
--------------------------------------------------------------------------------
catalog/view/theme/SİZİN-TEMANIZ/template/module/latest.tpl açınız;

Bulunuz;

PHP Kod:
<div class="cart">

Altına Ekleyiniz;

PHP Kod:
<a href="http://www.sizinsiteniz.com/checkout/cart&amp;product_id=<?php echo $product_id; ?>" id="button-cart1"><span><img src="image/hizli_satin_al.png" width="166" height="39" /></span></a>
---------------------------------------------------------------------------------
yukarıdaki işlemi product.php sayfasına uguladım ancak calışmadı
hızlı ala tıklıyorum kum saati dönüyor ama bi işlem yapmıyor
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
e-ticaretdersleriv
Osmanlı Torunu
******
Süper Moderator user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 3,225
Konular: 520
Katılma Tarihi: Jan 2012
Rep Puanı: 102
Teşekkürler: 1169
1057 Mesajına, 2122 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 08-24-2012 09:33 PM
kodda sorun vardı şimdi sıfır kurulum anlatacam bir iki yerini düzelttim ( mıncıkladım ). Şimdi hata nerde diye soracak olan varsa şöyle zah edeyim . lin adresi eksik yazııldığından belirtilen konuma gidemiyor..

Not 1 : Opencart 1.5.3.1 için Anlatım yapılmıştır.

Not 2 : Tekrar düzeltildi

Verilen kod : http://www.sizinsiteniz.com/checkout/cart

Düzeltilen Kod : index.php?route=checkout/cart



Anlatım.

Blade göstediği dosyayı açalım

bulalım

PHP Kod:
public function index() {
$this->language->load('checkout/cart'); 

Hemen Altına Ekleyelim


PHP Kod:
if ($this->request->server['REQUEST_METHOD'] == 'GET' && isset($this->request->get['product_id'])) {
        
            if (isset(
$this->request->get['option'])) {
                
$option $this->request->get['option'];
            } else {
                
$option = array();    
            }
            
            if (isset(
$this->request->get['quantity'])) {
                
$quantity $this->request->get['quantity'];
            } else {
                
$quantity 1;
            }
            
            unset(
$this->session->data['shipping_methods']);
            unset(
$this->session->data['shipping_method']);
            unset(
$this->session->data['payment_methods']);
            unset(
$this->session->data['payment_method']);
            
            
$this->cart->add($this->request->get['product_id'], $quantity$option);
            
            
$this->redirect(HTTPS_SERVER 'index.php?route=checkout/cart');
            
        } else 

Daha sonra açalım: catalog/view/theme/seninteman/template/product/product/product.tpl

Burda iki yerde ekleme yapacaz.

1. Bulalım:


PHP Kod:
<input type="button" value="<?php echo $button_cart; ?>" id="button-cart" class="button" /> 


Arasına Ekleyelim :


PHP Kod:
<a href="index.php?route=checkout/cart&amp;product_id=<?php echo $product_id; ?>" &amp;product_id=<?php echo $product_id?>" id="button-cart1"><span><img src="image/com.png" width="166" height="39" /></span></a> 


2. Bulalım :


PHP Kod:
<a onclick="addToCart('<?php echo $product['product_id']; ?>');" class="button"><?php echo $button_cart?></a> 

Gene Arasına Ekleyelim :


PHP Kod:
<a href="index.php?route=checkout/cart&amp;product_id=<?php echo $product_id; ?>" &amp;product_id=<?php echo $product_id?>" id="button-cart1"><span><img src="image/com.png" width="166" height="39" /></span></a> 
e-ticaretdersleri
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
 Teşekkür Edenler: nokta , yusuf_07 , BLaDe , trk2012 , sakaryanotebook
BLaDev
Sağlık/Medikal
******
Süper Moderator user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 353
Konular: 25
Katılma Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 14
Teşekkürler: 162
100 Mesajına, 196 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 08-25-2012 10:24 AM
@Kiroglumarket teşekkür ederim ben direk olarak kendi siteme yaptığım gibi anlatmıştım kontrol etmeden siteye koymuştum düzenleme için sağol
BLaDe
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
noktav
Süper Moderator
******
Süper Moderator user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 629
Konular: 24
Katılma Tarihi: Jan 2012
Rep Puanı: 12
Teşekkürler: 671
175 Mesajına, 273 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 08-25-2012 10:46 AM
(08-25-2012 10:24 AM)BLaDe Yazılan:  @Kiroglumarket teşekkür ederim ben direk olarak kendi siteme yaptığım gibi anlatmıştım kontrol etmeden siteye koymuştum düzenleme için sağol

Ya arkadaşlar bende mi bu ara bir gariplik var hangi projeye el atsam sorun yaşıyorum.
lokaldeki oc yide 2 defa silip yeniden kurdum.

Bu projedeki sorunum ise şu buton gayet güzel çıkıyor lakin hızlı al diyince ödeme sayfasına gidip sepetinizde hiç ürün yok yazıyor. üye girişi yapmadan denediğim için olabilir mi şimdi geldi aklıma bide öyle deneyeyim.
nokta
Bu Dünya Acılardan Kaçamayacağın Kadar Küçük,
Kaybettiklerini Bir Daha Bulamayacağın Kadar Büyüktür!..
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
e-ticaretdersleriv
Osmanlı Torunu
******
Süper Moderator user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 3,225
Konular: 520
Katılma Tarihi: Jan 2012
Rep Puanı: 102
Teşekkürler: 1169
1057 Mesajına, 2122 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 08-25-2012 10:52 AM
(08-25-2012 10:46 AM)nokta Yazılan:  
(08-25-2012 10:24 AM)BLaDe Yazılan:  @Kiroglumarket teşekkür ederim ben direk olarak kendi siteme yaptığım gibi anlatmıştım kontrol etmeden siteye koymuştum düzenleme için sağol

Ya arkadaşlar bende mi bu ara bir gariplik var hangi projeye el atsam sorun yaşıyorum.
lokaldeki oc yide 2 defa silip yeniden kurdum.

Bu projedeki sorunum ise şu buton gayet güzel çıkıyor lakin hızlı al diyince ödeme sayfasına gidip sepetinizde hiç ürün yok yazıyor. üye girişi yapmadan denediğim için olabilir mi şimdi geldi aklıma bide öyle deneyeyim.

@nokta eğer ilk düzenlememdeki kodu kullandıysan evet o hatayı veriyordu düzelttim altınada not düştm ikincikez düzeltilmiştir diye Big Grin ikinci kodda sorun yok


Ekli Dosya(lar) Önizleme(ler)
Resmi Büyütmek İçin Tıklayın   
e-ticaretdersleri
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
 Teşekkür Edenler: nokta
noktav
Süper Moderator
******
Süper Moderator user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 629
Konular: 24
Katılma Tarihi: Jan 2012
Rep Puanı: 12
Teşekkürler: 671
175 Mesajına, 273 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 08-25-2012 10:54 AM
@kiroglumarket bundan sonra senin projelerinin ana kodlarını gün aşırı kontrol edeceğim Big Grin
sağolasın emeklerin için.
nokta
Bu Dünya Acılardan Kaçamayacağın Kadar Küçük,
Kaybettiklerini Bir Daha Bulamayacağın Kadar Büyüktür!..
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
 Teşekkür Edenler: e-ticaretdersleri

« Önceki | Sonraki »
Cevapla  Gönder 

Ürün Sayfasına Hemen Al butonu eklemek Konusunun Linki Direk Link
Ürün Sayfasına Hemen Al butonu eklemek Konusunun HTML Kodu HTML Link
Ürün Sayfasına Hemen Al butonu eklemek Konusu BBCode Linki BBCode Link
Ürün Sayfasına Hemen Al butonu eklemek Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Ürün sayfasında resimlerin üzerine gelindiğinde aktif etmek e-ticaretdersleri 1 3,495 04-28-2021 05:14 AM
Son Mesaj: goker1
  Ürün Sayfasında Üreticiler Logosu Faklı e-ticaretdersleri 5 5,331 03-08-2021 01:06 PM
Son Mesaj: Mehmet1990
  opencart 1.5.6 ürün ekleme oturum kapanma sorunu emir28 1 664 10-25-2019 03:04 AM
Son Mesaj: sembolpc
  [Modifikasyon] Breadcrumb - Ürün tam yolu ITECHINN 13 9,932 01-01-2019 05:23 PM
Son Mesaj: safakozt
Exclamation lcwaikiki.com gibi ürün seçeneği sistemi? yusufsayi 1 1,892 12-10-2018 11:07 PM
Son Mesaj: teknohiz
  Ürün Listeme (Session ID) Yardım alish 0 957 06-29-2018 12:56 PM
Son Mesaj: alish
  Ürün Seo URL de Kategori ve Marka adını kaldırmak.. osdem66 13 12,447 12-07-2017 04:39 PM
Son Mesaj: LaWSuiT
  [Modifikasyon] Ürün Sayfasında Siparişi Tamamlama hkntll 0 1,335 09-27-2017 09:52 PM
Son Mesaj: hkntll
  ftp den resim eklemek cevahirabi 3 6,893 07-09-2017 06:56 PM
Son Mesaj: dogrusms
  "ürün" yerine "paket" kelimesinin geçmesini istiyorum konumharita38 1 1,438 05-23-2017 01:19 PM
Son Mesaj: e-ticaretdersleri

Ürün Sayfasına Hemen Al butonu eklemek indir, Ürün Sayfasına Hemen Al butonu eklemek Videosu, Ürün Sayfasına Hemen Al butonu eklemek online izle, Ürün Sayfasına Hemen Al butonu eklemek Bedava indir, Ürün Sayfasına Hemen Al butonu eklemek Yükle, Ürün Sayfasına Hemen Al butonu eklemek Hakkında, Ürün Sayfasına Hemen Al butonu eklemek nedir, Ürün Sayfasına Hemen Al butonu eklemek Free indir, Ürün Sayfasına Hemen Al butonu eklemek oyunu, Ürün Sayfasına Hemen Al butonu eklemek download


Forum Atla: