seoseo
tr-opencart

     
avatar Şuanki Zaman: 12-04-2016, 09:01 AMHoşgeldin Misafir !
  Şifremi Hatırlat   kayıt ol
opencart temaları

Ürün Sayfasına Hemen Al butonu eklemek

Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
 
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
%
Cevapla  Gönder 
v  v
Yazar  BLaDe - Görüntüleme - Okunma  13768 - Yorum  32

BLaDev
Sağlık / Medikal
******
Süper Moderator user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 270
Konular: 22
Katılma Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 11
Teşekkürler: 154
77 Mesajına, 169 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 08-24-2012 10:57 AM
Merhaba Arkadaşlar;

Çoğumuzun arayıpta bulamadığı yöntemi göstereceğim. Ürünler sayfasına hemen al butonu ekleyerek direk kasaya gitme yöntemi...

catalog/controller/cehckout/cart.php Açınız;

Bul;

PHP Kod:
public function index() {
$this->language->load('checkout/cart'); 

Altına ekleyiniz;

PHP Kod:
if ($this->request->server['REQUEST_METHOD'] == 'GET' && isset($this->request->get['product_id'])) {
        
            if (isset(
$this->request->get['option'])) {
                
$option $this->request->get['option'];
            } else {
                
$option = array();    
            }
            
            if (isset(
$this->request->get['quantity'])) {
                
$quantity $this->request->get['quantity'];
            } else {
                
$quantity 1;
            }
            
            unset(
$this->session->data['shipping_methods']);
            unset(
$this->session->data['shipping_method']);
            unset(
$this->session->data['payment_methods']);
            unset(
$this->session->data['payment_method']);
            
            
$this->cart->add($this->request->get['product_id'], $quantity$option);
            
            
$this->redirect(HTTPS_SERVER 'index.php?route=checkout/cart');
            
        } else 


catalog/view/theme/SİZİN-TEMANIZ/template/product/product.tpl açınız;

Bulunuz;

PHP Kod:
<input type="button" value="<?php echo $button_cart; ?>" id="button-cart" class="button" /> 

Altına Ekleyiniz;

PHP Kod:
<a href="http://www.sizinsiteniz.com/checkout/cart&amp;product_id=<?php echo $product_id; ?>" id="button-cart1"><span><img src="image/hizli_satin_al.png" width="166" height="39" /></span></a

Bulunuz;

PHP Kod:
<a onclick="addToCart('<?php echo $product['product_id']; ?>');" class="button"><?php echo $button_cart?></a> 


Altına Ekleyiniz;

PHP Kod:
<a href="index.php?route=checkout/cart&amp;product_id=<?php echo $product_id; ?>" &amp;product_id=<?php echo $product_id?>" id="button-cart1"><span><img src="image/com.png" width="166" height="39" /></span></a> 


1.5.3.x sürümünü kullanıyorsanız
;
PHP Kod:
<input type="button" value="<?php echo $button_cart; ?>" id="button-cart" class="button" /> 
bu kodun da altına ekleyiniz.

1.5.x sürümü kullanıyorsanız eğer sadece ;

PHP Kod:
<a id="button-cart" class="button"><span><?php echo $button_cart?></span></a></div> 

eklemeniz yeterli olacaktır.

Yöntemin mantığını açıklıyorum;

cart.php dosyasına direk olarak kasaya git komutu verdik. product.tpl dosyasında ise kasanın linkini vererek ürünün "product_id" sini çektirdik ve direk olarak o ürünü kasaya götürdük.

id ye button-cart1 ismini verdik ki; sepete ekle deki id ile çakışmaması için.

ek'teki dosyayı ana dizindeki image klasörüne atınız. Resimi kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Anlamadığınız yada yapamadığınız bir yer olursa yardımcı olurum.

Örnek olarak;

http://www.ondermedikal.com/bobkor


Ekli Dosya(lar) Önizleme(ler)
Resmi Büyütmek İçin Tıklayın   
BLaDe
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
 Teşekkür Edenler: sogenserkan , nokta , Kıroğlumarket , yusuf_07 , fuumaster , fikocan , turkojen34
opencart temaları
Kıroğlumarketv
Osmanlı Torunu
******
Süper Moderator user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 2,962
Konular: 473
Katılma Tarihi: Jan 2012
Rep Puanı: 93
Teşekkürler: 1106
964 Mesajına, 1977 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 08-24-2012 11:24 AM
(08-24-2012 10:57 AM)BLaDe Yazılan:  Merhaba Arkadaşlar;

Çoğumuzun arayıpta bulamadığı yöntemi göstereceğim. Ürünler sayfasına hemen al butonu ekleyerek direk kasaya gitme yöntemi...

Örnek olarak;

http://www.ondermedikal.com/bobkor

İlk mesaj ve tebrik benden ellerine sağlık
Kıroğlumarket
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
 Teşekkür Edenler: BLaDe , sakaryanotebook
sogenserkanv
Üye
***
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 88
Konular: 16
Katılma Tarihi: Dec 2011
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 47
6 Mesajına, 9 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 08-24-2012 09:04 PM
Bu paylaşımı 1.513 te uygulayan oldumu ?
product sayfasında bi değişiklik yapılmadan ürün detayında hemen al butonu nasıl cıkacak ?
Ben denedim yapamadım arkadaşlar, botona tıklayınca kumsaati çıkıyor ve herhangi bi işlem yapmıyor. Bi kontrol edebilirmisiniz acaba nerede yanlışlık yaptım.
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
Kıroğlumarketv
Osmanlı Torunu
******
Süper Moderator user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 2,962
Konular: 473
Katılma Tarihi: Jan 2012
Rep Puanı: 93
Teşekkürler: 1106
964 Mesajına, 1977 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 08-24-2012 09:06 PM
(08-24-2012 09:04 PM)sogenserkan Yazılan:  Bu paylaşımı 1.513 te uygulayan oldumu ?
product sayfasında bi değişiklik yapılmadan ürün detayında hemen al butonu nasıl cıkacak ?
box yazan yerde di class="cart"> tan sonrasına ekleme yapınız.
adımları product sayfasına göre uygulayınız sorun çıkarsa yazınız
Kıroğlumarket
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
sogenserkanv
Üye
***
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 88
Konular: 16
Katılma Tarihi: Dec 2011
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 47
6 Mesajına, 9 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 08-24-2012 09:23 PM
--------------------------------------------------------------------------------
catalog/view/theme/SİZİN-TEMANIZ/template/module/latest.tpl açınız;

Bulunuz;

PHP Kod:
<div class="cart">

Altına Ekleyiniz;

PHP Kod:
<a href="http://www.sizinsiteniz.com/checkout/cart&amp;product_id=<?php echo $product_id; ?>" id="button-cart1"><span><img src="image/hizli_satin_al.png" width="166" height="39" /></span></a>
---------------------------------------------------------------------------------
yukarıdaki işlemi product.php sayfasına uguladım ancak calışmadı
hızlı ala tıklıyorum kum saati dönüyor ama bi işlem yapmıyor
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
Kıroğlumarketv
Osmanlı Torunu
******
Süper Moderator user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 2,962
Konular: 473
Katılma Tarihi: Jan 2012
Rep Puanı: 93
Teşekkürler: 1106
964 Mesajına, 1977 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 08-24-2012 09:33 PM
kodda sorun vardı şimdi sıfır kurulum anlatacam bir iki yerini düzelttim ( mıncıkladım ). Şimdi hata nerde diye soracak olan varsa şöyle zah edeyim . lin adresi eksik yazııldığından belirtilen konuma gidemiyor..

Not 1 : Opencart 1.5.3.1 için Anlatım yapılmıştır.

Not 2 : Tekrar düzeltildi

Verilen kod : http://www.sizinsiteniz.com/checkout/cart

Düzeltilen Kod : index.php?route=checkout/cart



Anlatım.

Blade göstediği dosyayı açalım

bulalım

PHP Kod:
public function index() {
$this->language->load('checkout/cart'); 

Hemen Altına Ekleyelim


PHP Kod:
if ($this->request->server['REQUEST_METHOD'] == 'GET' && isset($this->request->get['product_id'])) {
        
            if (isset(
$this->request->get['option'])) {
                
$option $this->request->get['option'];
            } else {
                
$option = array();    
            }
            
            if (isset(
$this->request->get['quantity'])) {
                
$quantity $this->request->get['quantity'];
            } else {
                
$quantity 1;
            }
            
            unset(
$this->session->data['shipping_methods']);
            unset(
$this->session->data['shipping_method']);
            unset(
$this->session->data['payment_methods']);
            unset(
$this->session->data['payment_method']);
            
            
$this->cart->add($this->request->get['product_id'], $quantity$option);
            
            
$this->redirect(HTTPS_SERVER 'index.php?route=checkout/cart');
            
        } else 

Daha sonra açalım: catalog/view/theme/seninteman/template/product/product/product.tpl

Burda iki yerde ekleme yapacaz.

1. Bulalım:


PHP Kod:
<input type="button" value="<?php echo $button_cart; ?>" id="button-cart" class="button" /> 


Arasına Ekleyelim :


PHP Kod:
<a href="index.php?route=checkout/cart&amp;product_id=<?php echo $product_id; ?>" &amp;product_id=<?php echo $product_id?>" id="button-cart1"><span><img src="image/com.png" width="166" height="39" /></span></a> 


2. Bulalım :


PHP Kod:
<a onclick="addToCart('<?php echo $product['product_id']; ?>');" class="button"><?php echo $button_cart?></a> 

Gene Arasına Ekleyelim :


PHP Kod:
<a href="index.php?route=checkout/cart&amp;product_id=<?php echo $product_id; ?>" &amp;product_id=<?php echo $product_id?>" id="button-cart1"><span><img src="image/com.png" width="166" height="39" /></span></a> 
Kıroğlumarket
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
 Teşekkür Edenler: nokta , yusuf_07 , BLaDe , trk2012 , sakaryanotebook
opencart temaları
BLaDev
Sağlık / Medikal
******
Süper Moderator user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 270
Konular: 22
Katılma Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 11
Teşekkürler: 154
77 Mesajına, 169 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 08-25-2012 10:24 AM
@Kiroglumarket teşekkür ederim ben direk olarak kendi siteme yaptığım gibi anlatmıştım kontrol etmeden siteye koymuştum düzenleme için sağol
BLaDe
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
noktav
Süper Moderator
******
Süper Moderator user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 629
Konular: 24
Katılma Tarihi: Jan 2012
Rep Puanı: 12
Teşekkürler: 672
174 Mesajına, 272 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 08-25-2012 10:46 AM
(08-25-2012 10:24 AM)BLaDe Yazılan:  @Kiroglumarket teşekkür ederim ben direk olarak kendi siteme yaptığım gibi anlatmıştım kontrol etmeden siteye koymuştum düzenleme için sağol

Ya arkadaşlar bende mi bu ara bir gariplik var hangi projeye el atsam sorun yaşıyorum.
lokaldeki oc yide 2 defa silip yeniden kurdum.

Bu projedeki sorunum ise şu buton gayet güzel çıkıyor lakin hızlı al diyince ödeme sayfasına gidip sepetinizde hiç ürün yok yazıyor. üye girişi yapmadan denediğim için olabilir mi şimdi geldi aklıma bide öyle deneyeyim.
nokta
Bu Dünya Acılardan Kaçamayacağın Kadar Küçük,
Kaybettiklerini Bir Daha Bulamayacağın Kadar Büyüktür!..
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
Kıroğlumarketv
Osmanlı Torunu
******
Süper Moderator user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 2,962
Konular: 473
Katılma Tarihi: Jan 2012
Rep Puanı: 93
Teşekkürler: 1106
964 Mesajına, 1977 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 08-25-2012 10:52 AM
(08-25-2012 10:46 AM)nokta Yazılan:  
(08-25-2012 10:24 AM)BLaDe Yazılan:  @Kiroglumarket teşekkür ederim ben direk olarak kendi siteme yaptığım gibi anlatmıştım kontrol etmeden siteye koymuştum düzenleme için sağol

Ya arkadaşlar bende mi bu ara bir gariplik var hangi projeye el atsam sorun yaşıyorum.
lokaldeki oc yide 2 defa silip yeniden kurdum.

Bu projedeki sorunum ise şu buton gayet güzel çıkıyor lakin hızlı al diyince ödeme sayfasına gidip sepetinizde hiç ürün yok yazıyor. üye girişi yapmadan denediğim için olabilir mi şimdi geldi aklıma bide öyle deneyeyim.

@nokta eğer ilk düzenlememdeki kodu kullandıysan evet o hatayı veriyordu düzelttim altınada not düştm ikincikez düzeltilmiştir diye Big Grin ikinci kodda sorun yok


Ekli Dosya(lar) Önizleme(ler)
Resmi Büyütmek İçin Tıklayın   
Kıroğlumarket
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
 Teşekkür Edenler: nokta
noktav
Süper Moderator
******
Süper Moderator user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 629
Konular: 24
Katılma Tarihi: Jan 2012
Rep Puanı: 12
Teşekkürler: 672
174 Mesajına, 272 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 08-25-2012 10:54 AM
@kiroglumarket bundan sonra senin projelerinin ana kodlarını gün aşırı kontrol edeceğim Big Grin
sağolasın emeklerin için.
nokta
Bu Dünya Acılardan Kaçamayacağın Kadar Küçük,
Kaybettiklerini Bir Daha Bulamayacağın Kadar Büyüktür!..
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
 Teşekkür Edenler: Kıroğlumarket

« Önceki | Sonraki »
Cevapla  Gönder 

Ürün Sayfasına Hemen Al butonu eklemek Konusunun Linki Direk Link
Ürün Sayfasına Hemen Al butonu eklemek Konusunun HTML Kodu HTML Link
Ürün Sayfasına Hemen Al butonu eklemek Konusu BBCode Linki BBCode Link
Ürün Sayfasına Hemen Al butonu eklemek Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
Exclamation Toplu ürün kapatma rekorturk 3 1,480 11-13-2016 10:56 AM
Son Mesaj: bariscaist
  admin tarafından müşterilerin sepetlerine ürün ekleme melihjohnsan 1 206 11-13-2016 10:46 AM
Son Mesaj: bariscaist
  ürünler sayfasına beni ara modülü ekleme 1.5.6.4 BLaDe 6 2,102 10-28-2016 10:32 AM
Son Mesaj: yakura
  opencart 2.x otomatik ürün kodu ekleme redwhite27 3 1,355 10-20-2016 04:33 PM
Son Mesaj: kurugaddere
  Ürün resimi eklerken resim yöneticisini basit input file ile değiştirme pialfa 2 224 10-05-2016 07:48 PM
Son Mesaj: darkmantr
  İletişim Sayfasına HTML Editör İle Bilgi Girişi 1.5 Gökhan TAYLAN 15 5,098 09-28-2016 06:03 PM
Son Mesaj: kemal ozcan
  ürün sayfasina telefon nosu eklemek istiyorum exkalibur 4 172 09-23-2016 10:27 PM
Son Mesaj: Kıroğlumarket
  [Modifikasyon] Ürün Gelince Haber Ver Modifikasyonu Kıroğlumarket 4 1,128 06-11-2016 03:05 PM
Son Mesaj: alicankalem
  Ürün İsimini Kısaltma Kıroğlumarket 9 2,952 05-21-2016 11:34 PM
Son Mesaj: teknotrend28
  Ürün resimi eklemenin daha kolay bir yolu var mı? pialfa 0 208 05-13-2016 01:27 PM
Son Mesaj: pialfa

Ürün Sayfasına Hemen Al butonu eklemek indir, Ürün Sayfasına Hemen Al butonu eklemek Videosu, Ürün Sayfasına Hemen Al butonu eklemek online izle, Ürün Sayfasına Hemen Al butonu eklemek Bedava indir, Ürün Sayfasına Hemen Al butonu eklemek Yükle, Ürün Sayfasına Hemen Al butonu eklemek Hakkında, Ürün Sayfasına Hemen Al butonu eklemek nedir, Ürün Sayfasına Hemen Al butonu eklemek Free indir, Ürün Sayfasına Hemen Al butonu eklemek oyunu, Ürün Sayfasına Hemen Al butonu eklemek download


Forum Atla: