seo
tr-opencart

     
avatar Şuanki Zaman: 10-23-2017, 07:30 AMHoşgeldin Misafir !
  Şifremi Hatırlat   kayıt ol
opencart temaları

Webpos 2.0- Sanal Pos Yenilenmiş Sürüm

Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
 
Değerlendir:
  • 1 Oy - 5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
%
Cevapla  Gönder 
v  v
Yazar  sabitertan - Görüntüleme - Okunma  45439 - Yorum  110

turkishliv
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 3
Konular: 0
Katılma Tarihi: May 2015
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 0
0 Mesajına, 0 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 05-26-2015 06:02 PM
(05-26-2015 05:26 PM)Gökhan TAYLAN Yazılan:  catalog/view/theme/SizinTemanız/template/checkout/confirm.tpl
catalog/view/theme/default/template/checkout/confirm.tpl

Bul:
Kod:
<div class="payment"><?php echo $payment; ?></div>


Değiştir:
Kod:
<?php if(isset($payment)){?>
<div class="payment"><?php echo $payment; ?></div>
<?php } ?>


(05-26-2015 04:30 PM)turkishli Yazılan:  
(05-26-2015 01:00 PM)Gökhan TAYLAN Yazılan:  catalog/controller/checkout/confirm.php
Bul :
Kod:
$this->data['payment'] = $this->getChild('payment/' . $this->session->data['payment_method']['code']);

Değiştir :
Kod:
if(!isset($this->session->data['webpos']['selector']))
$this->data['payment'] = $this->getChild('payment/' . $this->session->data['payment_method']['code']);


(05-26-2015 11:19 AM)turkishli Yazılan:  Merhabalar ,

Öncelikle güzel paylaşımınız için teşekkür ederim. Kurdum aktif ettim.

Albarakatürk bankasının posunu kuracaz. Bu konuda yardımcı olabilirmsiniz acaba. Banka bize neler verecek nerelere eklememiz gerekiyor.

Ayrıca banka seçince hemen altına aynısından bir tane daha cıkıyor ve taksit seçenekleri çıkmıyor.

Yardımcı olabilecek varsa gerçekten çok sevinirim.

http://prntscr.com/79il6f


Öncelikle teşekkür ediyorum dediğinizi yaptım. ödeme sayfasında bankayı seçtiğimde

Notice: Undefined variable: payment in /home/site/public_html/catalog/view/theme/lexus_mobile/template/checkout/confirm.tpl on line 69

bu hatayı alıyorum
http://prntscr.com/79kyva

Lexus mobile temasını kullanıyorum. 1.5.6.4 opencart sürümüm.

Sanırım confirm.tpl'de birşeyler eklemem gerekiyor.


Hocam sen mükemmelsin Allah razı olsun senden. Ürün sayfasında taksit tabını çıkarttımı gerisi akacak gibi.
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
opencart temaları
teknolajekv
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 9
Konular: 7
Katılma Tarihi: Feb 2015
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 0
0 Mesajına, 0 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 05-30-2015 02:27 PM
arkadaşlar bende ödeme ekranı gelmiyor ne yapmam gerekiyor
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
infowepv
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 1
Konular: 0
Katılma Tarihi: Feb 2012
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 1
0 Mesajına, 0 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 06-16-2015 11:00 PM
(08-22-2014 04:38 PM)sabitertan Yazılan:  Arkadaşlar merhabalar, uzun bir süredir doğru düzgün foruma uğrayamadım. Son günlerde biraz vakit bulunca her zaman düzeltmek, derleyip toparlamak istediğim webposu baştan aşağıya elden geçtim ve mümkün olduğunca hatalarından arındırdım.
Mutlaka halen yanlışlıklar olabilir. Hepinizin katkılarıyla eksiklerini giderebiliriz.

Değişiklikler
1. api.php, api_config.php, 3dbankasya_redirect.php, 3dyapikredi_pre.php kaldırıldı.
2. Bankalara özgü API işlevleri hariç tüm işlevler controller/payment/webpos.php içerisinde birer işleve dönüştürüldü.
3. wp_debug.php eklendi, böylece test ve gerçek işlemlere geçmeden sistemin hatalarını görüp düzeltme şansımız oluştu.
4. tamamen vqmod ile çalışacak şekilde düzenlendi, dolayısıyla hiçbir dosya düzenlemesi gerekmemektedir.
5. taksittab modülü ile entegre çalışacak hale getirildi.
6. Yönetim tarafında kurulumla beraber örnek veriler yüklenmektedir. Bu sayede taksittabı ve webposu hemen DEBUG modunda kullanmaya başlayabilirsiniz.
7. Ziraat Bankası Ortak Ödeme sistemi tamamlandı.

Test ortamı
1. tr-opencart.com dan indirdiğim 1.5.5.1 tam sürüm- default tema
2. tr-opencart.com dan indirdiğim 1.5.6.4 tam sürüm- default tema
3. https://code.google.com/p/vqmod/ dan indirdiğim vqmod-2.4.1-opencart.zip
4. Firefox, Google Chrome tarayıcıları

Kurulum
MUTLAKA VQMOD 2.4.1 sürümü kurulu olmalıdır.
Daha önce webpos kurduysanız tüm yaptığınız değişiklikleri geri alın ve webpos ile ilgili tüm dosyaları silin.
Ekli dosya içindeki tüm dosyaları diğer modüllerde olduğu gibi doğrudan opencart dizininize atın.
Yönetim panelinden Eklentiler->Ödeme Metodları sayfasına gidin ve Webpos Pro için Kur deyin.

-------------------------------------------------------
TEST ve GERÇEK ortamda denenmiş yöntemler:
EST: 3d, 3d_pay(Akbank, İş Bankası, Finansbank, Türk Ekonomi Bankası, HalkBank, AnadoluBank, DenizBank) -> Tam ödeme yapıldı. Hata kodları doğru geliyor. 25.08.2014
POSNET:3d_model,3dtds (Yapı Kredi)->Tam ödeme alındı, Hata kodları düzeltildi. 26.08.2014
GVP:3D_MODEL(Garanti Bankası Yeni Sanal Pos 3D)->Tam ödeme alındı, Hata kodları düzeltildi. 28.08.2014
EST: 3d_pay_hosting(Ziraat Bankası Ortak Ödeme Sistemi ile)-> Tam Ödeme yapıldı. Hata Kodları doğru geliyor.
Ziraat Bankası ortak ödeme ayarları için tıklayın
Kurulum ve ayarlamada sorun yaşarsanız paylaşın yardımcı olalım.
Başka bir banka ya da ödeme yöntemini eklemek isterseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Başta Düzgün üstad olmak üzere, bugüne kadar bu eklentinin gelişmesine katkıda bulunmuş herkese ithaf ediyorum.

Herkese hayırlı uğurlu olsun.
hocam bana türkiye finans pos modul lazım 1.5.1.3 lütfen yardımcı olurmusun dosyaları mail ile göndere bilirim mail info@infowep.com
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
RexxaRv
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 2
Konular: 0
Katılma Tarihi: May 2015
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 1
0 Mesajına, 0 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 07-14-2015 05:53 PM
Arkadaşlar merhabalar. Bir müşterimiz için bu ödeme modülünü kullanıyoruz. Şekerbank var ve gayet düzgün çalışıyor. Yapı kredi'nin test ortamını da yine bu mödülle geçmeyi başardık. Gerçek ortam bilgilerimiz geldi. Ancak şöyle bir durum var. Gerçek ortama geçerken Anahtar yarat diyip, bir kullanıcı adı, şifre ve Enckey diye birşey yaratıyoruz postnet yönetici ekranlarından. Dökümantasonu okuduğum kadarıyla bu enckey yapı krediden dönen birtakım dataların decrypt edilmesine yarıyor. Ancak bu enckeyi nereye yazacağımızı bulamadım. Banka ekranından yöntemi postnet->3d model olarak seçiyorum. Zaten birtek 3dmodel ve 3dhosting classları yazılmış. Diğer classlar hata veriyor. Bu modülü yapı kredi için gerçek ortamda 3d olarak çalıştırabilen birileri varsa dönebilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
dedemir85v
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 1
Konular: 0
Katılma Tarihi: Jul 2015
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 0
0 Mesajına, 0 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 07-21-2015 09:30 PM
Nimet gibi hizmet parayla arasan bulmazsın.
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
cihanbv
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 12
Konular: 3
Katılma Tarihi: Jun 2013
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 1
0 Mesajına, 0 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 07-22-2015 08:21 PM
akbank 3d için model tanımları ve akbnk.3d.php dosya içeriği elinde olan var mı ?
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
opencart temaları
erensamiv
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 4
Konular: 1
Katılma Tarihi: Apr 2013
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 0
0 Mesajına, 0 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 08-05-2015 03:33 PM
Arakadaşlar benim **** yardımınıza ihtiyacım var ben ödeme de son aşamya gelince kart girme bilgileri yeri gelmiyor. Yardımcı olabilir misiniz. Vakıfbank Pos.. http://www.dekotablo.com
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
ceyniv
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 5
Konular: 2
Katılma Tarihi: Oct 2015
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 1
0 Mesajına, 0 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 10-15-2015 08:37 AM
(08-22-2014 04:38 PM)sabitertan Yazılan:  Arkadaşlar merhabalar, uzun bir süredir doğru düzgün foruma uğrayamadım. Son günlerde biraz vakit bulunca her zaman düzeltmek, derleyip toparlamak istediğim webposu baştan aşağıya elden geçtim ve mümkün olduğunca hatalarından arındırdım.
Mutlaka halen yanlışlıklar olabilir. Hepinizin katkılarıyla eksiklerini giderebiliriz.

Değişiklikler
1. api.php, api_config.php, 3dbankasya_redirect.php, 3dyapikredi_pre.php kaldırıldı.
2. Bankalara özgü API işlevleri hariç tüm işlevler controller/payment/webpos.php içerisinde birer işleve dönüştürüldü.
3. wp_debug.php eklendi, böylece test ve gerçek işlemlere geçmeden sistemin hatalarını görüp düzeltme şansımız oluştu.
4. tamamen vqmod ile çalışacak şekilde düzenlendi, dolayısıyla hiçbir dosya düzenlemesi gerekmemektedir.
5. taksittab modülü ile entegre çalışacak hale getirildi.
6. Yönetim tarafında kurulumla beraber örnek veriler yüklenmektedir. Bu sayede taksittabı ve webposu hemen DEBUG modunda kullanmaya başlayabilirsiniz.
7. Ziraat Bankası Ortak Ödeme sistemi tamamlandı.

Test ortamı
1. tr-opencart.com dan indirdiğim 1.5.5.1 tam sürüm- default tema
2. tr-opencart.com dan indirdiğim 1.5.6.4 tam sürüm- default tema
3. https://code.google.com/p/vqmod/ dan indirdiğim vqmod-2.4.1-opencart.zip
4. Firefox, Google Chrome tarayıcıları

Kurulum
MUTLAKA VQMOD 2.4.1 sürümü kurulu olmalıdır.
Daha önce webpos kurduysanız tüm yaptığınız değişiklikleri geri alın ve webpos ile ilgili tüm dosyaları silin.
Ekli dosya içindeki tüm dosyaları diğer modüllerde olduğu gibi doğrudan opencart dizininize atın.
Yönetim panelinden Eklentiler->Ödeme Metodları sayfasına gidin ve Webpos Pro için Kur deyin.

-------------------------------------------------------
TEST ve GERÇEK ortamda denenmiş yöntemler:
EST: 3d, 3d_pay(Akbank, İş Bankası, Finansbank, Türk Ekonomi Bankası, HalkBank, AnadoluBank, DenizBank) -> Tam ödeme yapıldı. Hata kodları doğru geliyor. 25.08.2014
POSNET:3d_model,3dtds (Yapı Kredi)->Tam ödeme alındı, Hata kodları düzeltildi. 26.08.2014
GVP:3D_MODEL(Garanti Bankası Yeni Sanal Pos 3D)->Tam ödeme alındı, Hata kodları düzeltildi. 28.08.2014
EST: 3d_pay_hosting(Ziraat Bankası Ortak Ödeme Sistemi ile)-> Tam Ödeme yapıldı. Hata Kodları doğru geliyor.
Ziraat Bankası ortak ödeme ayarları için tıklayın
Kurulum ve ayarlamada sorun yaşarsanız paylaşın yardımcı olalım.
Başka bir banka ya da ödeme yöntemini eklemek isterseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Başta Düzgün üstad olmak üzere, bugüne kadar bu eklentinin gelişmesine katkıda bulunmuş herkese ithaf ediyorum.

Herkese hayırlı uğurlu olsun.
çok sağol ama indirme link çıkmıyor bağlantı yok Smile
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
isatesv
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 3
Konular: 0
Katılma Tarihi: Sep 2014
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 0
1 Mesajına, 1 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 10-27-2015 02:16 PM
yapı kredi klasik kurulumda bağlantı hatası alıyorum. Tüm düzenlemeleri anlatılanlara göre yaptım. Ancak yine de "Bağlantı hatası lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." diye bir uyarı mesajı geliyor yardımcı olabilecek var mı?
yapı kredi klasik kurulumda bağlantı hatası alıyorum. Tüm düzenlemeleri anlatılanlara göre yaptım. Ancak yine de "Bağlantı hatası lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." diye bir uyarı mesajı geliyor yardımcı olabilecek var mı?
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
isatesv
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 3
Konular: 0
Katılma Tarihi: Sep 2014
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 0
1 Mesajına, 1 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 10-27-2015 04:59 PM
Sorunu tüm günlük uğraşlarımla çözebildim nihayet. Yapı klasik yöntemde
/public_html/system/helper/webpos/execution
dizininde bulunan YKBNK.php dosyasını aşağıdaki gibi güncelleyin ve buraya ip gelecek kısmı sitenize göre düzeltin
Kod:
<?php

class API
{
/*Gerçek Hesap İşlemleri*/
/*<Aktif>*/
// public static $real_apiclient = '';
public static $real_apiname = '';
public static $real_apipass = '';
public static $real_mid = '';
public static $real_tid = '';
public static $real_gateway = '';
public static $real_gatpath = '';

/*</Aktif>*/
/*Test, Sahte Hesap İşlemleri*/
/*<Test>*/
public static $test_gateway = '';
public static $test_gatpath = '';
public static $test_mid = '';
public static $test_tid = '';
public static $test_apiname = '';
public static $test_apipass = '';
/*</Test>*/
public $ReqType = 'Auth';
public $ExtraProcessid = 0;
public static $isrealgateway = false;
public static $timeout = 90;

private $DataArray = array("ip"=>'',
"orderid" => '',
"cc_no"=>'',
"cc_month"=>'',
"cc_year"=>'',
"cc_ccv"=>'',
"tutar"=>'',
"currency"=>'',
"cc_instalment_order" => '',
"cc_holdername"=>'');

private $ExtraProcesspuan = '';
public function __construct()
{
if (defined('MODULE_PAYMENT_WEBPOS_MODE'))
{
if (MODULE_PAYMENT_WEBPOS_MODE == 'Aktif')
{
self::$isrealgateway = true;
}
else
{
self::$isrealgateway = false;
}
}
}
public function __get($key){
}

public function __set($key, $value){
if(array_key_exists($key, get_class_vars(__CLASS__))){
$this->{$key} = $value;
}
}

private function xmlmodel(&$nameis,&$passwordis,&$midis,&$tidis,&$DataArray)
{
$extraid = $this->ExtraProcessid;
$extrapuan = $this->ExtraProcesspuan;
$extraselection = array (null,
array("KULLANPUAN","KULLANPUAN"),
array("IDEALPUANSORGU","SOR"),
array("EXTRAPUANORAN" ,$extrapuan), /* "02.00" */
array("EXTRAPUANTUTAR",$extrapuan)); /* "5.00" */

$oid = (strlen($DataArray['orderid'])>24)? substr(str_replace('.','0',$DataArray['orderid']),0,24):substr('0000000000000000000000',0,(24-strlen($DataArray['orderid']))).str_replace('.','0',$DataArray['orderid']);

return "<posnetRequest>\r\n".
"<mid>{$midis}</mid>\r\n".
"<tid>{$tidis}</tid>\r\n".
"<sale>\r\n".
"<amount>".str_replace('.', '', number_format($DataArray['tutar'], 2, '',''))."</amount>\r\n". // tutar 15.34 yerine 1534 olmalı
"<ccno>{$DataArray['cc_no']}</ccno>\r\n".
"<currencyCode>YT</currencyCode>\r\n". /* {$DataArray['currency']} */
"<cvc>{$DataArray['cc_ccv']}</cvc>\r\n".
"<expDate>{$DataArray['cc_year']}{$DataArray['cc_month']}</expDate>\r\n". // ykb de YYMM istenir
"<orderID>{$oid}</orderID>\r\n". // order_id 24 karakterli olmalı
(($DataArray['cc_instalment_order']!='')?"<installment>{$DataArray['cc_instalment_order']}</installment>\r\n":'').
"</sale>\r\n".
"</posnetRequest>";
}

private function xmltohash($data)
{
$response = array();
$parser = xml_parser_create( );
xml_parser_set_option( $parser, XML_OPTION_CASE_FOLDING, 0 );
xml_parser_set_option( $parser, XML_OPTION_SKIP_WHITE, 1 );
xml_parse_into_struct( $parser, $data, $values, $tags );
xml_parser_free( $parser );
$arrQuotes = array();
foreach ( $values as $key => $val )
{
switch ( $val['type'] )
{
case "open" :
array_push($arrQuotes,$val['tag'] );
break;
case "close" :
array_pop($arrQuotes);
break;
case "complete" :
array_push($arrQuotes,$val['tag'] );
$val['value'] = (array_key_exists('value', $val))?$val['value']:"";
eval( "\$response['".implode( $arrQuotes, "']['" ).( "'] = \"".$val['value']."\";" ) );
array_pop($arrQuotes);
}
}
return $response;
}

public function ykb_error_codes( $Status )
{
switch ( $Status )
{
case "0003": $msg = "Banka online bağlantısında bir sorun oluştu. Sorun sistem yöneticilerine iletilmiştir. MID,TID,IP HATALI girilmiş olabilir"; break;
case "0095": $msg = "İşlem onaylanmadı. Kart bilgilerinden (KK No, SKT, CVV) biri yada birkaçı hatalı girilmiş veya Worldcard için bankaca tanımlanmış günlük limitiniz aşılmış olabilir. Kredi kartınızla günde en fazla 3 internet alışverişi yapılabilir."; break;
case "0100": $msg = "İşlem tamamlanamadı. Banka ile bağlantıda sorun oluştu. Bir süre sonra tekrar deneyiniz."; break;
case "0110": $msg = "İşlem onaylanmadı. Kredi kart limitini aşmış olabilirsiniz. Bankanızı arayınız."; break;
case "0124": $msg = "İşlem onaylanmadı. Muhtemelen bankada teknik bir çalışma olabilir. Daha sonra tekrar deneyebilir veya başka bir banka kredi kartı ile işlem yapabilirsiniz."; break;
case "0129": $msg = "Geçersiz kredi kartı. Bankanızı arayınız."; break;
case "0170": $msg = "Kartınız onaylanmadı. Bankanızı arayıp provizyon alınamadığını bildiriniz, veya başka kart deneyiniz."; break;
case "0173": $msg = "Kartınız internet üzerinden alışverişe uygun görünmüyor. Bankanızı arayıp durumu kontrol ediniz veya başka bir kartla deneyiniz."; break;
case "0213": $msg = "Kartınızın limiti yetersiz görünüyor. Bankanızı arayarak kontrol ediniz."; break;
case "0217": $msg = "Kullanılan kredi kartı kayıp veya çalıntı olarak bildirilmiştir !! Bilgiler kaydedilmiştir."; break;
case "0225": $msg = "Kredi kart numaranız hatalıdır. Kart bilgilerinizi kontrol edip tekrar deneyiniz."; break;
case "0229": $msg = "Geçersiz İşlem. Taksitli işlemlerde Yapı Kredi kredi kartlarından birini kullandığınıza emin olunuz."; break;
case "0267": $msg = "Kredi kart numaranız hatalıdır. Kart bilgilerinizi kontrol edip tekrar deneyiniz."; break;
case "0360": $msg = "Kredi kartınız bu tip işleme izin vermiyor veya kartın kredisi yetersiz. Kartı veren bankayı arayın."; break;
case "0363": $msg = "Kredi kart numaranız hatalıdır. Kart bilgilerinizi kontrol edip tekrar deneyiniz."; break;
case "0400": $msg = "Yapı Kredi kredi kartları merkezinde teknik bir sorun var. Daha sonra tekrar deneyiniz."; break;
case "0534": $msg = "Bu kartla işlem yapamazsınız."; break;
case "0551": $msg = "Numara bir kredi kartına ait değil."; break;
case "0876": $msg = "Kart bilgilerinden (KK No, SKT, CVV) biri yada birkaçı hatalı girilmiş veya Worldcard'lar için bankaca tanımlanmış günlük limitler aşılmış olabilir."; break;
case "0877": $msg = "Kredi kartınızın arkasında bulunan 3 haneli CVC kodu girilmedi veya yanlış."; break;
case "0995": $msg = "Kartı veren (issuer) banka ile iletişimde zaman aşımı oldu (bankadan zamanında yanıt alınamadı). Tekrar deneyiniz. Sorun devam ederse, kartı veren bankayı arayıp, bir sanal pos işleminde bu hatanın alındığını belirtiniz."; break;
default: $msg = "Bir hata oluştu (Hata no:".$Status.") Tekrar deneyiniz. Sorun devam ederse lütfen bizimle temasa geçiniz."; break;
}
return $msg;
}

public function HTTPPOST()
{
$name='';
$password='';
$clientid='';
$host='';
$path='';
$timeout = self::$timeout;
if(self::$isrealgateway)
{
$name = self::$real_apiname;
$password = self::$real_apipass;
$mid = self::$real_mid;
$tid = self::$real_tid;
$host = self::$real_gateway;
$path = self::$real_gatpath;
}
else
{
$name = self::$test_apiname;
$password = self::$test_apipass;
$mid = self::$test_mid;
$tid = self::$test_tid;
$host = self::$test_gateway;
$path = self::$test_gatpath;
}

$postdata = $this->xmlmodel($name,$password,$mid,$tid,$this->DataArray);

$strlength = strlen( $postdata ) + 8;
$buffer = "";

if (!extension_loaded('curl')) {
$fp = fsockopen("ssl://".$host, 443, $errno, $errstr, $timeout);
if (!$fp)
{
$msg['result'] = -1;
$msg['msg'] = ":: Bağlantı hatası lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.";
return $msg;
}
fputs($fp, "POST ".$path." HTTP/1.1\r\n");
fputs($fp, "Host: $host\r\n");
fputs($fp, "Content-type: application/x-www-form-urlencoded\r\n");
fputs($fp, "Content-length: ".$strlength."\r\n");
fputs($fp, "Connection: close\r\n\r\n");
fputs($fp, "xmldata=".$postdata);
$buffer = "";
//while (!feof($fp)) {
// $buffer .= fread($fp, 1024);
//}
while(!feof($fp)) {
$buffer .= fgets($fp, 4096);
}
fclose($fp);
}
else
{
$ch = curl_init();
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL,("http://setmpos.ykb.com/PosnetWebService/XML"));
curl_setopt($ch, CURLOPT_INTERFACE,'buraya ip yazınız');
curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYHOST,1);
curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER,0);
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER,1);
curl_setopt($ch, CURLOPT_TIMEOUT, $timeout);
curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 1);
curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, "xmldata=".$postdata);
$buffer = curl_exec($ch);
if (curl_errno($ch))
{
$msg['result'] = -1;
$msg['msg'] = "1003 Bağlantı hatası lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.";
return $msg; /* curl_error($ch) */
}
else
{
curl_close($ch);
}
}

/*echo $buffer;*/
// echo str_replace("<","&lt;",str_replace(">","&gt;",$buffer));exit;/*echo $buffer;*/

$Response = substr( $buffer, strpos( $buffer, "<posnetResponse>" ) );
$responseArray = $this->xmltohash( $Response );
switch ( $responseArray['posnetResponse']['approved'] )
{
case "1" :
$msg['result'] = 1;
$msg['auth_code'] = $responseArray['posnetResponse']['authCode'];
break;
case "0" :
$msg['result'] = -1;
$msg['msg'] = $this->ykb_error_codes( $responseArray['posnetResponse']['respCode'] ); /* respText */
break;
}
return $msg;
}

}
?>
daha sonra
/public_html/system/helper/webpos/
dizininde bulunan YKBNK.php dosyasını doldurun. Sorunsuz çalışacaktır.

opencartsanalpos .com adında dolandırıcılık yapan ümit'e de selam olsun. Ödemeyi alıp kurulumu yapmadı şerefsiz. Millete para kazandırmayın işinizi kendiniz yapın. Elimden geldiğince ücretsiz destek olurum kurulum konusunda. Yeterki haketmeyenlere para kazandırmayın.
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
 Teşekkür Edenler: blackdesign

« Önceki | Sonraki »
Cevapla  Gönder 

 Webpos 2.0- Sanal Pos Yenilenmiş Sürüm Konusunun Linki Direk Link
 Webpos 2.0- Sanal Pos Yenilenmiş Sürüm Konusunun HTML Kodu HTML Link
 Webpos 2.0- Sanal Pos Yenilenmiş Sürüm Konusu BBCode Linki BBCode Link
 Webpos 2.0- Sanal Pos Yenilenmiş Sürüm Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Vakıfbank Sanal Pos. Yardım Gerekli isozi 0 608 08-23-2016 11:17 AM
Son Mesaj: isozi
  Şekerbank Sanal Pos Kurulumu darkknightt 1 587 02-27-2016 10:54 PM
Son Mesaj: darkknightt
  Webpos Kurulum hata joker1411 8 1,995 02-19-2015 09:05 PM
Son Mesaj: devilmaycry
  WebPOS v2 Vakıfbank Kurulumu unblanced 8 5,408 12-18-2014 08:31 PM
Son Mesaj: 2nemesis2
  Sanal Pos Kurulumu istanbluestorm 3 1,672 11-26-2014 09:27 PM
Son Mesaj: sualci
  Sanal Pos Komisyon Oranlarınız nelerdir? fadosolrelamisi 5 1,778 10-29-2014 01:44 PM
Son Mesaj: fadosolrelamisi
  Sanal Pos Firması bilgisi olan varmı? ersev 2 1,141 09-07-2014 09:31 AM
Son Mesaj: H737
  Webpos pro v2 ödeme sorunu secretcode 2 2,170 06-28-2014 09:51 AM
Son Mesaj: osdem66
  [Mod] Yapıkredi YKBNK Sanal Pos aktif edildi bağlantı hatası alıyorum. cihanb 6 3,677 11-18-2013 01:35 PM
Son Mesaj: opencan
  1.5.x WebPos v2 Yardım ? serserfan 5 3,309 11-13-2013 02:20 PM
Son Mesaj: cihanb

Webpos 2.0- Sanal Pos Yenilenmiş Sürüm indir, Webpos 2.0- Sanal Pos Yenilenmiş Sürüm Videosu, Webpos 2.0- Sanal Pos Yenilenmiş Sürüm online izle, Webpos 2.0- Sanal Pos Yenilenmiş Sürüm Bedava indir, Webpos 2.0- Sanal Pos Yenilenmiş Sürüm Yükle, Webpos 2.0- Sanal Pos Yenilenmiş Sürüm Hakkında, Webpos 2.0- Sanal Pos Yenilenmiş Sürüm nedir, Webpos 2.0- Sanal Pos Yenilenmiş Sürüm Free indir, Webpos 2.0- Sanal Pos Yenilenmiş Sürüm oyunu, Webpos 2.0- Sanal Pos Yenilenmiş Sürüm download


Forum Atla: