Opencart Türkiye Destek Sitesi ,E-Ticaret Yazılımı Destek Paylaşım Forumu

Tam Görünüm: RSS Feed Modülü 1.5.x
Şu Anda Arşiv Görüntüleme Modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Bu tür modülleri genel olarak insanlar gereksiz, artı külfet olarak görüyor; ama sayfaların çok daha hızlı taranması bakımından RSS sistemi her zaman çok mühimdir. Bununla ilgili olarak Feedburner ve yine bir Google hizmeti olan FriendFeed sayfalarını inceleyebilirsiniz.

RSS ile eklenen 1 link ortalama 5-6 dakika içerisinde Google'da taramalar içerisinde yerini alabiliyor. RSS sayfalarının basit ve zahmetsiz okunması bunun en büyük etkeni.

Bu modülü sitenize kurmakla iş bitmiyor elbette! Eğer yapabiliyorsanız, sitenizin altına, sitenizin ürün yelpazesi ile ilgili bir de blog kurarak (bütün büyük firmalar blog sistemine eğilirler) o blog üzerinden çekeceğiniz RSS bilgilerini eticaret sayfanızda yayınlayabilirsiniz. Bu da size, seri ve dolgun bir içerik ve çapraz link sağlar.

İyi çalışmalar...
Bu yazan linke ne yazıyoruz ? bizde content klasörü ve rss.xml yok bizmi oluşturuyoruz biraz açıklama getirirmisin.
RSS url:(http://www.12vcity.com/content/rss.xml)
Bunun kurulu hakkında bilgi verirmisin last rss dosyası nereye atılıyor yardımcı olunda kuralım
önemli bir konu gibi görünüyor bende kurdum ama nasıl çalışıyor anlamadım bir anlatacak yokmu
Merhaba; söz konusu modül sitenizin örnek vermek gerekirse google base rss linklerini girdiginizde son girdiginiz ürünler modül içerisindesıralı olarak cıkar yada baska bir opencart yada rss linki olan alt blogunuzda girdiginiz haberleri rss ile bu modülde çektirerek yayınlyabilirsiniz google bas linkinizi modüle yapıştırın görün..
Hatta bu modülü kullanarak bir facebook sayfanız var ise, RSS Graffiti uygulamasıyla, sitenize eklediğiniz ürünlerin otomatik olarak FB sayfanızda yayınlanmasını sağlayabilirsiniz.

Örnek:
http://www.facebook.com/caddeaksesuar

Çalıştığını kontrol etmek için yönetim panelinde;

Eklentiler/ Ürün Beslemeleri sayfasına gidin. Modülü kurun ve düzenle deyin. Düzenle sayfasında en allta size bir link veriyor bu linki tarayıcınızda açarak, çalışıp çalışmadığını anlayabilirsiniz.

Bu modül sitenize görsel olarak birşey katmaz sadece ürünlerinizi başka uygulamalarsa kullanılabilecek liste haline getirir kabaca..
bende sistem tarafından verilen linkin çalışıp çalışmadığını anlamak için deneme yapıyorum ama herhangi bir şey çıkmıyor.
Bu eklentiyi 1.5.6 sürümü içinde kurabiliyormuyuz?
(12-11-2014 02:59 PM)ersev Yazılan: [ -> ]Bu eklentiyi 1.5.6 sürümü içinde kurabiliyormuyuz?

evet ben kurdum denedim fakat rss.xml dosyası nasıl oluşturuluyor veya içerisine nasıl içerik ekleniyor bilemiyorum... bu konuya da bir açıklım getirilirse memnun oluruz
Referans Adresler