Opencart Türkiye Destek Sitesi ,E-Ticaret Yazılımı Destek Paylaşım Forumu

Tam Görünüm: giriş ve çıkış yaparken beyaz sayfa çıkıyor
Şu Anda Arşiv Görüntüleme Modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar.

Sorunu şöyle anlatayım giriş yapıyorum gir düğmesine tıklıyorum beyaz sayfa çıkıyor geri dön diyorum giriş yapmış gözüküyor aynı şekilde çıkış yaparkende öyle oluyor beyaz sayfaya yönlendiriyor.
Merhaba; muhtemelen bir hata veriyordur ancak hataları göster kapalı ise görünmüyordur.. adminde hata günlüklerine bakıp orada yazan hatayı buraya yazarsanız yardımcı olabiliriz..
teşekkür ederim hocam buyurun hata şöyle.

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pirayeic/public_html/catalog/language/turkish/turkish.php:1) in /home/pirayeic/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_engine_controller.php on line 28Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pirayeic/public_html/catalog/language/turkish/turkish.php:1) in /home/pirayeic/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_engine_controller.php on line 29
Merhaba catalog/language/turkish/türkish.php dosyasını notpad vs bir text editörü ile ac utf8 bomsuz kaydet ve tekrar yükle. sorun düzelecektir..
(11-02-2013 07:19 PM)osdem66 Yazılan: [ -> ]Merhaba catalog/language/turkish/türkish.php dosyasını notpad vs bir text editörü ile ac utf8 bomsuz kaydet ve tekrar yükle. sorun düzelecektir..

Hocam dediğinizi yaptım ama zaten UTF8 miş ben onu ANSI ye çevirdim sorun düzeldi ama türkçe karakterler bozuldu bu sefer
Tekrar utf8 yapın düzelir
(11-02-2013 11:52 PM)osdem66 Yazılan: [ -> ]Tekrar utf8 yapın düzelir

Maalesef hocam düzelmedi
Arkadaşlar sorun halen devam etmekte osdem hocamın dediklerini yaptım ama olmadı güncel konu.
Referans Adresler