Opencart Türkiye Destek Sitesi ,E-Ticaret Yazılımı Destek Paylaşım Forumu

Tam Görünüm: Payu kullanımda opencart'ın bir limit ayarı varmı dır?
Şu Anda Arşiv Görüntüleme Modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Herkese selamlar,

Bugün PayU'dan gelen maile göre birşeyleri kontrol ederken, deneme amaçlı hesabımla alım yapmaya çalışırken birşey farkettim. Sorun şu;

50TL'nin altında (vergiler dahil toplam) herhangi bir ürün alımı yapmak ve bunu kredi kartı ile yapmak istediğimde, "siparişi onayla" dediğimde PayU sitesine bağlanmadan "siparişiniz alınmıştır" mesajı ile beni kendi sitemde bir sayfaya yönlendiriyor. Bu esnada alışveriş sepeti sıfırlanıyor. Örneğin 2 tane 30TLlik ürün alıp toplam 50TLyi geçse bile farketmiyor, ürün bazında 50TLnn altındakini sepette görünce sistem çalışmıyor. 50TLnin üzerinde ise herşey normal.

Saatlerdir her türlü ayarın altını didik didik ettim. Ben limit konulabilecek bir yer bulamadım. Payu hesabım içinden de kontrol ettim acaba "şu kadar liranın altında kullandırma" diye bir ayar varmı diye.

Kaçırdığım bir ayar var mı sizce? bir yerde ödeme ayarında minimum kredi kartlı ödeme diye birşey olabilir mi?

TEşekkürler.
Arkadaşlar kimsenin bir fikri yok mu bu konuda? neden 50TL'nin altındaki kredi kartlı satışlarda siparişi onaya diyince payu ödeme sayfasına gitmiyor? PayUya sordum onların bir alt limiti yada ayarı yokmuş. Ya opencart'ın kendisinde bir sorun var yada benim kullandığım tema'da bir sorun var.
Yada sizin sitenzidkei payu modülü ayarlarında bir sorun varSmile) kontrol edin limit koymuş olabilirsiniz.. yada payu moüdlünü nerden nasıl temin ettiyseniz yada biridnen satın aldıysanız ona sorun derim..
Osman bey selamlar,

PayU modülünü kontrol ettim. Modül içinde herhangi bir limit girişi zaten yok. Modül sizden Smile

2 saattir çeşitli şekilde deniyorum. SAnırım hatanın yerini buldum ama nasıl bir veriden kaynaklandığını daha bulamadım. Sitedeki çeştli kategorilerdeki ürünler altında farklı fiyatları denedim bir tek, sitemdeki bir kategori ve alt kategorilerinde yapıyor bunu galiba.

Daha doğrusu, bazı altkategoriler yapıyor bazılar yapmıyor!. Sorun çıkarana test amaçlı satış açıyorum normal işlem yapıyor. MEsele tutar değilmiş, kategoriler ve altkategoriler veya ürünlerle ilgili. Karşılaştırıyorm tıpa tıp aynı şekilde açılmış iki ürünün biri çalışıyor diğeri çalışmıyor!
Referans Adresler