Opencart Türkiye Destek Sitesi ,E-Ticaret Yazılımı Destek Paylaşım Forumu

Tam Görünüm: yeni eticaret web sitesi icin 1.5.6.4 surummu? ve 2.x surum hangisi daha kararli
Şu Anda Arşiv Görüntüleme Modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
opencart 2.x surum ne kadar stabil ve guvenlidir ? 1.5.6.4 dahami iyi
2.x sürümlerine artık geçilebilir. Özellikle ödeme modüllerinin güncellenmesi gerekliydi onu da tamamladık sayılır. Yapısal olarak köklü değişikliklere gidildiği için geliştiriciler az zorlanabilir ancak gelecek vaad eden bir yapıya kavuştuğunu söyleyebilirim opencart 2.x için.
Öncelikle sabirertan kardeşimize foruma olan katkılarından dolayı teşekkür ederim. Kendisinden ricam daha önce kendisinin kodlamış olduğu kapıda ödeme seçeneği için toplamına ilave modunu 2.0.x için tekrar kodlamasıdır. Malum 2.0.x için olmazsa olmaz bir yapı.

http://www.tr-opencart.com/Konu-kapida-o...-modulu%20
(03-04-2015 11:40 PM)sabitertan Yazılan: [ -> ]2.x sürümlerine artık geçilebilir. Özellikle ödeme modüllerinin güncellenmesi gerekliydi onu da tamamladık sayılır. Yapısal olarak köklü değişikliklere gidildiği için geliştiriciler az zorlanabilir ancak gelecek vaad eden bir yapıya kavuştuğunu söyleyebilirim opencart 2.x için.

güzel bir haber abi teşekkürler modifikasyonları artık 2.x üzerinden yapacağım 1.3 bitince optimizeli sürüm 2.x versiyonları için gelecek
@admira: elimden geldiğince gözde modüllerimizi 2.x için güncelleyeceğim.
@kıroğlu: optimizasyonlarını bekliyoruz, ancak opencart modifikasyon sistemini kullanarak yaparsak daha başarılı olacağına inanıyorum.
Merhaba;

Son versiyon pek hoşuma gitmedi;
2.0 Hata buglarını düzelttim bazı eksikleri mevcut kalan eksikleri tamamladığımda;
Sizlerle paylaşırım;

Performans açısından 2.x daha iyi bence tabi bunda hosting firman en büyük etken..
cevaplariniz icin tesekkurler , opencart kendi web sitesindeki gelistiriciler 2.0.1.1 versionunda hala cok fazla hatalar ve eksikler oldugu icin hala stabil olmadigi ve gelistirilmeye devam edildigini yazmislar ve en saglam surum olarak web sitesinde hala 1.5.6.4 kullanmayi tavsiye etmisler 2.x henuz hazir degil diyiorlar.
Referans Adresler