Opencart Türkiye Destek Sitesi ,E-Ticaret Yazılımı Destek Paylaşım Forumu

Tam Görünüm: Önemli bir BUG
Şu Anda Arşiv Görüntüleme Modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
ÇOK PARDON Başlığı OC 1.5.6.4 e taşıyabilir misiniz? Yanlış yere açılmış ve değiştirme yetkim yok.

Merhaba arkadaşlar

Kendi Opencart sitemde testip ettiğim önemli bir Bug var. Bunun benim siteme has olduğunu pek düşünmüyorum. Şimdi BUG ı buraya yazıp rastgele bu yazıyı bulacak insanları uyandırmak ne kadar doğru bilmiyorum ama umarım kısa sürede çözüm bulunur Smile

Ben yazılımcı olmadığım için müdahale edemiyorum :/

1. Sitede bedava kargo için bir alt limit oluşturun
2. Sepetinize iki tane ürün ekleyin. Birinin fiyatı bu limitin altında kalsın toplamları limiti geçsin yeter.
3. Alışverişi tamamla seçeneğine girip kargo seçim metoduna kadar ilerleyin ve ücretsiz kargoyu seçip sonraki adıma geçin.
4. bu adımdayken sepetinizteki ürünlerden birini silin, sepetinizin toplamı ücretsiz kargo limiti altında kalacak ancak alışverişi ücretsiz kargo ile tamamlayabileceksiniz.

Bu benim kullandığım temadan ya da ödeme modülünden de olabilir tabi ama emin değilim.
Bu durum için yardımcı olabilecek biri var mı acaba?
Merhaba; böyle bir şey yok; o aşamada sepetten bir ürün sildiginizde sizi sepet sayfasına atar sistem ve alış veriş adımlarını tekrar geçersiniz opencartın standard kasa adımlarında sepetteten ürün silemezsiniz ancak headerdaki sepetten silebilirsiniz o zamanda sizi yukarda dedigm gibi sepet sayfasına tar..... muhtmelen özel bir ödeme sayfası kullanıyorsunuz, tek sayfa ödeme yani bu tip moüllerde de kasada sepeti düzneleme şansı veriyor size... muhtemelen böyle bir modülle işlem yaptıgınız için bu hata oluşuyor yani bahsettiginiz hata Opencartın degil kullandıgınız o teksayfa ödeme modulunun hatasıdır..
Referans Adresler