Opencart Türkiye Destek Sitesi ,E-Ticaret Yazılımı Destek Paylaşım Forumu

Tam Görünüm: opencartvip.com sitesine dikkat..
Şu Anda Arşiv Görüntüleme Modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar.. opencartvip.com diye bir site ve sahibi kişi ile iş yaparken lütfen dikkat ediniz şahız herhangi bir modül vs kurmak (kendisine ait olmayan çalıntı tema ve modüllerle iş yapar)için girip siteiniz komple kopyalayıp başka müşterilere satar benim bir çok müşterimin sitesini kopyalayıp aklınca csslerde bir kaç değişiklik yaparak başka kişileri kandırark site kurmaktadı. Bu sitleri kopyalarken sitenizin tüm içeriklerini, müşterilerini, siparişlerinizi ve diğer bilgileriniz komple kopyalamaktadır ve olduğu gibi sattığı kişilere kurmaktadır.. bu kişiyi yaklaşık 8-9 ay önce bu sebebten r10.net ten banlattırmıştım ama malesef bir ders almamış ve buna devam ediyor..birşekilde girdiği müşterimin sitesinde temayı çalarak üstelikte site sahibine ucuz fiyattan satmak istemiş site sahibinin bana bilgi vermei ve ekran görüntüleri ile haberimiz olmuştur. r10.net şikayetim var bölümüne bakabilirsiniz.. üstelik bu sahı kendisini öğetmen olarak tanıtmaktdır.. Milli Eğitim Bakanlığına da ismi belirtilerek bilgi verilmiştir böyle birisini yetiştireceği öğrencileri düşünüemiyorum Allah korusun...

Gene bu şahıs benim başka bir temamı, muhtemelen girdiği bir müşterimin sitesinden çalarak başka birisine satmıştır; gerek bu sahıs gerek o site sahibine ilettim durumu ve kullanmamsını talep ettim ancak ne bu şahıs nede site sahibi temayı kaldırmadı konu hakkında hukuki başvurular hem bu şahıs hemde söz konusu site ile ilgili yapılmıştr.. söz konusu sitelerle ilgili ekran görüntüleri noter tarafındna e-tesbit yönemi ile csslerine varana kadar alınmıştır ve noter tarafndna tasdik edilmiştir.

Bu tip kişiler sitenizde ne yapabilirler..
eğer bir yerden tema çalabiliyorsa siteniz kod yerleştirip müşterileriniin kart bilgileri çalabilir bu durumda siz sıkıntıya girersiniz.
Banka havale bilgileriniz degiştirip müşterilerinzin havale ile alımlarında Ödemeyi kendi hesablarına göndermelerini sağlayabilir..

Müşterilerinizin kişisel bilgileri çalıp bir yerlerde paylaşabilir, kişisel çıkarları için kullanabilir, kötü niyetli kişilere satabilir....

buna benzer daha bir çok illegal işlem ypabilir bu tür kişilrle iş yaparken lütfen dikkat ediniz mümkün se yapmayınız..

bilip susmakta o kişinin suclarına ortak olmaktır.. o yüzden bu konuyu açma gereği duydum.. saygılarımla..
Referans Adresler