Opencart Türkiye Destek Sitesi ,E-Ticaret Yazılımı Destek Paylaşım Forumu

Tam Görünüm: Ödeme Hatası
Şu Anda Arşiv Görüntüleme Modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
merhaba arkadaşlar, "bekogo.com" sitemde ödeme aracı olarak PAYTR ve Havale/EFT yöntemlerini kullanıyorum. Dün müşteriden mail geldi, alışveriş sepeti tutarı karttan başarıyla çekildi fakat siparişlerim ekranında gözükmüyor, hiçbir bilgilendirme maili gelmedi diye. PAYTR'yi test moduna alıp denediğimde evet, ödeme alınıyor fakat callback url'si doğru olduğu halde HTTP Error 500 hatası veriyor. Ürün sipariş olarak sisteme düşmüyor. Havale/EFT & Kapıda Ödeme vs. ödeme seçenekleriyle de deneyince ödeme sayfasında ödeme yap/siparişi tamamla butonuna basınca hiç bir işlem yapmıyor. Crhome Consele üzerinden baktığımda onay için "https://www.bekogo.com/index.php?route=extension/payment/bank_transfer/confirm&_=1543006145861" adresine yönlendirmesi gereken sayfa HTTP 500 Error hatası veriyor.

Aklıma SMTP Mail ayarları geldi fakat kontrol ettim doğru olduğunu düşünüyorum.

Hata kayıtlarında

[/php]Stack trace:
#0 /home/bekogoco/public_html/system/storage/modification/system/engine/loader.php(178): ModelCheckoutOrder->addOrderHistory(219, '1', 'Banka Havalesi/...', true)
#1 /home/bekogoco/public_html/system/engine/proxy.php(25): Loader->{closure}(Array, Array)
#2 /home/bekogoco/public_html/catalog/controller/extension/payment/bank_transfer.php(30): Proxy->__call('addOrderHistory', Array)
#3 /home/bekogoco/public_html/system/storage/modification/system/engine/action.php(51): ControllerExtensionPaymentBankTransfer->confirm()
#4 /home/bekogoco/public_html/catalog/controller/startup/router.php(25): Action->execute(Object(Registry))
#5 /home/bekogoco/public_html/system/storage/modification/system/engine/action.php(51): ControllerStartupRouter->index()
#6 /home/bekogoco/public_html/system/storage/modification/system/engine/front.php(37): Action->execute(Object(Registry))
#7 /home/bekogo in /home/bekogoco/public_html/catalog/model/checkout/order.php on line 267

böyle bir hata gözüküyor işaret ettiği dosyanın ilgili kısmında da aşağıdaki kod var.

[php]if ($zone_query->num_rows) {

$payment_zone_code = $zone_query->row['code'];

} else {

$payment_zone_code = '';

}


sorun devam ediyor... desteklerinizi beklemekteyim.
Referans Adresler