Opencart Türkiye Destek Sitesi ,E-Ticaret Yazılımı Destek Paylaşım Forumu

Tam Görünüm: Admin panelinde ürün resmi ekleme image ismi
Şu Anda Arşiv Görüntüleme Modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Resim görüntüleyici
image klasör ismini nasıl değiştirebilirim tüm tr dosyaları gezdim ama bulamadım :'( şimdiden teşekkürler.
orada yeniden adlandır butonuna tıklayıp değiştirebilirsiniz ama tavsiye etmem pek , opencart genel olarak resimlerini image klasörü altından çekmekte değiştirirseniz tek tek o klasör ismini girmeniz gerekebilir.
O şekilde kabul etmiyor sitedeki ana dizindeki klasörün adını değiştirdim zaten sorunsuz çalışıyor konumlarını config.php de ayarladığınızda sorun çıkartmıyor.
Ama işte admin panelinde image yazısı sorununu çözemedim :'( ben web sitesi tasarlıyorum bu opencartında ücretsiz bi yazılım olduğunu belli etmemem gerekiyor Smile Neredeyse her yerini değiştirdim bir kaç yer kaldı.
image klasörünün adını değiştiremenizi tavsiye etmem, zira opencart sistemi içerisinde bir çok yerde image olarak tanımlanmıştır değiştirdiğinizde mutlaka bir yerden sorun yaşatacaktır size.

Yada üşenmeden tek tek tüm sayfaları db de dahil olmak üzere editleyip image yerine kullanmak istediğiniz adı yazarsınız ama onlarca sayfa söz konusu olduğunu da unutmayın.

Kolay gelsin.
Tüm siteyi çekin pc nize ve notepad++ yükleyin klasörü komple sürükleyin içerisinde ki tüm dosyaları text olarak açıyor ctrl + f yapın aranacak ve değiştirmek istediğiniz ismi girin tüm açık sayfalarda sizin yerinize yapıyor Smile kaydedip atın Smile ben bu şekilde yaptım fakat hepsini değiştirmeme rağmen image olarak gözüküyor şimdi bu yazıyı yazarken veri tabanı geldi aklıma birde oraya bakayım Big Grin
Referans Adresler