Opencart Türkiye Destek Sitesi ,E-Ticaret Yazılımı Destek Paylaşım Forumu

Tam Görünüm: İşini bilen ve arkasında durabilecek biri varmı
Şu Anda Arşiv Görüntüleme Modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Başlık için özür dilerim. Bir kaç yıl önce "ömür boyu destek" sloganıyla bir opencart paketi satın aldım ama tabi bu tip sloganlar arıza yapana kadarmış onu öğrendim. Mevcut pakete ilave bir şey yapmamama rağmen nedenini bilmediğim şekilde hatalar veriyor. web sitem http://www.ugurzemin.com Ürün düzenleme sırasında kaydet dedikten sonra pek çok hata mesajı çıkıyor ve görebildiğim kadarıyla SEO modülü de çalışmıyor. Pek anladığım bir şey değil maalesef. İşini yapacak ve yaptığı işin arkasında durabilecek birini arıyorum.
Geri dönüş sağlanmadığı için . iş alımı iptal edildi. Farklı arkadaşlarla çalışması dileğiyle.
hatalarınızı paylaşın düzeltelim. sorun değil
(10-26-2019 05:25 PM)serajans Yazılan: [ -> ]hatalarınızı paylaşın düzeltelim. sorun değil

Teşekkürler. Ürün düzenleme sırasında "kaydet" tuluna bastıktan sonra
Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/u8452410/public_html/system/config/ssb_library/admin/generators/gen_helper.php:1 Stack trace: #0 /home/u8452410/public_html/system/config/ssb_library/admin/generators/gen_helper.php(1): gen_helper->searchParamInTemplate('product', '!pn') #1 /home/u8452410/public_html/system/config/ssb_library/admin/generators/gen_helper.php(1): gen_helper->getTemplateObj('product', '!pn') #2 /home/u8452410/public_html/system/config/ssb_library/admin/generators/gen_urls.php(1): gen_helper->parseTemplate('', 'product', Array) #3 /home/u8452410/public_html/system/config/ssb_library/admin/generators/gen_urls.php(1): gen_urls->setVars_CPBI_Process('product', '857', Array) #4 /home/u8452410/public_html/system/config/ssb_library/admin/generators/gen_urls.php(1): gen_urls->doGenerate_CPBI_urls('product', '857') #5 /home/u8452410/public_html/system/config/ssb_library/ssb_autogen.php(1): gen_urls->generate(Array) #6 /home/u8452410/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storag in /home/u8452410/public_html/system/config/ssb_library/admin/generators/gen_helper.php on line 1

şeklinde hata mesajı çıkıyor. Yapılan değişiklikler kaydediliyor. Ayrıca paladin SEO modülü görevini yapmıyor. Eskiden ürün eklerken bazı yerleri "link, seo h1, h2 ..." gibi kendisi otomatik eklerdi, şimdi yapmıyor. Bu sıkıntı 1 ay kadar önce başladı ve ben epeyce uzun bir süredir satın aldığım paket üzerinde bir eklenti, düzenleme vs yapmadım.
(10-26-2019 04:00 PM)Gökhan TAYLAN Yazılan: [ -> ]Geri dönüş sağlanmadığı için . iş alımı iptal edildi. Farklı arkadaşlarla çalışması dileğiyle.

"Geri dönüş sağlanmadığı için" derken anlamadım. Bu konuda bir mesaj ilettiyseniz hafta sonu olduğu için görmemiş olabilirim. Teşekkürler.

Edit: Sorun çözüldü. Teşekkürler.
Referans Adresler