seoseo
tr-opencart

     
avatar Şuanki Zaman: 12-10-2016, 04:08 AMHoşgeldin Misafir !
  Şifremi Hatırlat   kayıt ol
opencart temaları

Çözüldü Css te takıldııım bir nokta

Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
 
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
%
Cevapla  Gönder 
v  v
Yazar  Kıroğlumarket - Görüntüleme - Okunma  1305 - Yorum  6

Kıroğlumarketv
Osmanlı Torunu
******
Süper Moderator user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 2,966
Konular: 475
Katılma Tarihi: Jan 2012
Rep Puanı: 93
Teşekkürler: 1108
965 Mesajına, 1981 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 09-12-2012 02:44 PM
Herkese iyi forumlar modifiye işlemim sırasında bir noktada baya bocaladım... Şuanki modifiye işlemim searchbox arama yeri üzerinde ama bir türlü css i oturtamadım gitti Big Grin.. Orjinal dosyasında sorun yok ama headerda düzenlemeler yapmak istedim Dengesiz bir görüntü çıktı srun nerde olabilir. Dosyanın Orjinal ektedir.


stylesheet.css eklediğim kod

PHP Kod:
/* Search Fields */

.search-wrapper {
    
width370px;
    
height35px;
    
background#E0E0E0;
    
filterprogid:DXImageTransform.Microsoft.gradient(startColorstr='#E9E9E9'endColorstr='#D7D7D7');
    
background: -webkit-gradient(linearleft topleft bottomfrom(#E9E9E9), to(#D7D7D7)); 
    
background: -moz-linear-gradient(top,  #E9E9E9,  #D7D7D7); 
    
padding8px;
    -
webkit-box-shadowinset 0px 2px 2px #B2B3B5, 0px 1px 0 #fff;
    
-moz-box-shadowinset 0px 2px 2px #B2B3B5, 0px 1px 0 #fff;
    
-o-box-shadowinset 0px 2px 2px #B2B3B5, 0px 1px 0 #fff;
    
-khtml-box-shadowinset 0px 2px 2px #B2B3B5, 0px 1px 0 #fff;
    
box-shadowinset 0px 2px 2px #B2B3B5, 0px 1px 0 #fff;
    
-webkit-border-radius50px
    -
moz-border-radius50px
    -
o-border-radius50px
    -
khtml-border-radius50px;
    
border-radius50px;
    
margin-bottom20px;
}

input.search-field {
    
displayblock;
    
width255px;
    
height35px;
    
font-family"Helvetica Neue"HelveticaArialsans-serif;
    
font-size14px;
    
color#ACACAC;
    
text-alignleft;
    
line-height34px;
    
text-decorationnone;
    -
webkit-border-radius50px
    -
moz-border-radius50px
    -
o-border-radius50px
    -
khtml-border-radius50px;
    
border-radius50px;
    
bordernone;
    
font-weightnormal;
    
floatleft;
    
padding0 10px;
    
background#F5F5F5;
    
filterprogid:DXImageTransform.Microsoft.gradient(startColorstr='#F3F3F3'endColorstr='#FFFFFF');
    
background: -webkit-gradient(linearleft topleft bottomfrom(#F3F3F3), to(#FFFFFF)); 
    
background: -moz-linear-gradient(top,  #F3F3F3,  #FFFFFF); 
    
-webkit-box-shadowinset 0px 1px 1px #9A9A9A;
    
-moz-box-shadowinset 0px 1px 1px #9A9A9A;
    
-o-box-shadowinset 0px 1px 1px #9A9A9A;
    
-khtml-box-shadowinset 0px 1px 1px #9A9A9A;
    
box-shadowinset 0px 1px 1px #9A9A9A;
}

input.search-field:focus {
    
color#666;
    
outlinenone;
    -
webkit-box-shadowinset 0px 1px 1px #4A97BA, inset 0px -1px 1px #4A97BA, 0 0 8px #4A97BA;
    
-moz-box-shadowinset 0px 1px 1px #4A97BA, inset 0px -1px 1px #4A97BA, 0 0 8px #4A97BA;
    
-o-box-shadowinset 0px 1px 1px #4A97BA, inset 0px -1px 1px #4A97BA, 0 0 8px #4A97BA;
    
-khtml-box-shadowinset 0px 1px 1px #4A97BA, inset 0px -1px 1px #4A97BA, 0 0 8px #4A97BA;
    
box-shadowinset 0px 1px 1px #4A97BA, inset 0px -1px 1px #4A97BA, 0 0 8px #4A97BA;
}

input.search-button {
    
displayblock;
    
width85px;
    
height35px;
    
font-family"Helvetica Neue"HelveticaArialsans-serif;
    
font-size14px;
    
text-aligncenter;
    
line-height34px;
    
text-decorationnone;
    -
webkit-border-radius50px
    -
moz-border-radius50px
    -
o-border-radius50px
    -
khtml-border-radius50px;
    
border-radius50px;
    
font-weightbold;
    
bordernone;
    
padding0;
    
floatright;
    
cursorpointer;


Header.tpl de editleme yaptığım yer

PHP Kod:
<div></div>
    <?
php if ($filter_name) { ?>
    <form class="search-wrapper"><input type="text" name="filter_name" class="search-field"value="<?php echo $filter_name?>" />    <input type="submit" class="search-button light" value="search" />

    <?php } else { ?>
    <input type="text" name="filter_name"class="search-field" value="<?php echo $text_search?>" onclick="this.value = '';" onkeydown="this.style.color = '#000000';" />    <input type="submit" class="search-button light" value="search" />

    <?php ?></form>
  </div> 


Ekli Dosya(lar) Önizleme(ler)
Resmi Büyütmek İçin Tıklayın    Resmi Büyütmek İçin Tıklayın   
.rar one.rar Eklentiyi indir...
Boyut: 1,021 bytes İndirme: 1
Telif Hakkı için Rapor Edin...
Kıroğlumarket
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
opencart temaları
ITECHINNv
Sadece PHP
****
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 557
Konular: 17
Katılma Tarihi: May 2012
Rep Puanı: 15
Teşekkürler: 275
187 Mesajına, 328 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 09-12-2012 02:49 PM
Üstad, localde çalışmıyorsan site linki verebilir misin?

firebug ile online css düzenlemesi yapıp kontrol sağlamaya çalışayım Smile
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
Kıroğlumarketv
Osmanlı Torunu
******
Süper Moderator user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 2,966
Konular: 475
Katılma Tarihi: Jan 2012
Rep Puanı: 93
Teşekkürler: 1108
965 Mesajına, 1981 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 09-12-2012 02:53 PM
(09-12-2012 02:49 PM)ITECHINN Yazılan:  Üstad, localde çalışmıyorsan site linki verebilir misin?

firebug ile online css düzenlemesi yapıp kontrol sağlamaya çalışayım Smile

localde çalşıyorum forum class="" olan yeri <div class"" olarak deişince oturdu css güzel oldu ama buton pasif onuda bi halledeyim sunacam burada


Ekli Dosya(lar) Önizleme(ler)
Resmi Büyütmek İçin Tıklayın   
Kıroğlumarket
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
osdem66v
Forum Kurucusu
*******
Administrators user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 1,755
Konular: 128
Katılma Tarihi: Dec 2011
Rep Puanı: 23
Teşekkürler: 356
440 Mesajına, 1175 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 09-12-2012 06:16 PM
(09-12-2012 02:53 PM)Kiroglumarket Yazılan:  
(09-12-2012 02:49 PM)ITECHINN Yazılan:  Üstad, localde çalışmıyorsan site linki verebilir misin?

firebug ile online css düzenlemesi yapıp kontrol sağlamaya çalışayım Smile

localde çalşıyorum forum class="" olan yeri <div class"" olarak deişince oturdu css güzel oldu ama buton pasif onuda bi halledeyim sunacam burada

Merhaba; butonun pasif olmasının sebebi logonun altında kaldıgı için olabilir yani z-index olayı üstad..
osdem66
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
Kıroğlumarketv
Osmanlı Torunu
******
Süper Moderator user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 2,966
Konular: 475
Katılma Tarihi: Jan 2012
Rep Puanı: 93
Teşekkürler: 1108
965 Mesajına, 1981 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 09-12-2012 09:16 PM
arkadaşlar %90 nını tamamladım şimdi butona arama işlemini nasıl yaptıra bilirim


PHP Kod:
<?php if ($filter_name) { ?>
  <div class="kutuUc" id="search-form" style="left: 685px; top: 5px">  <input type="text" name="filter_name" value="<?php echo $filter_name?>"/>
 <input type="submit" name="filter_name" id="filter_name" value="<?php echo $text_search?>"/>
   <?php } else { ?>
<div class="kutuUc" id="search-form" style="left: 685px; top: 5px">  <input type="text" name="filter_name" value="<?php echo $filter_name?>"/>
 <input type="submit"  name="filter_name" id="filter_name"value="<?php echo $text_search?>"/>
 <?php ?>
</div> 


Ekli Dosya(lar) Önizleme(ler)
Resmi Büyütmek İçin Tıklayın   
Kıroğlumarket
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
osdem66v
Forum Kurucusu
*******
Administrators user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 1,755
Konular: 128
Katılma Tarihi: Dec 2011
Rep Puanı: 23
Teşekkürler: 356
440 Mesajına, 1175 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 09-12-2012 10:26 PM
(Bu Mesaj 09-12-2012 10:29 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : osdem66.)
(09-12-2012 09:16 PM)Kiroglumarket Yazılan:  arkadaşlar %90 nını tamamladım şimdi butona arama işlemini nasıl yaptıra bilirim


PHP Kod:
<?php if ($filter_name) { ?>
  <div class="kutuUc" id="search-form" style="left: 685px; top: 5px">  <input type="text" name="filter_name" value="<?php echo $filter_name?>"/>
 <input type="submit" name="filter_name" id="filter_name" value="<?php echo $text_search?>"/>
   <?php } else { ?>
<div class="kutuUc" id="search-form" style="left: 685px; top: 5px">  <input type="text" name="filter_name" value="<?php echo $filter_name?>"/>
 <input type="submit"  name="filter_name" id="filter_name"value="<?php echo $text_search?>"/>
 <?php ?>
</div> 
PHP Kod:
<div class="button-search"></div

bunu ekleyerek denermisin yada elindeki kodlamya göre buton kodunu eklemelisin
PHP Kod:
<input type="submit" class="search-button light" value="search" /> 
osdem66
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
opencart temaları
Kıroğlumarketv
Osmanlı Torunu
******
Süper Moderator user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 2,966
Konular: 475
Katılma Tarihi: Jan 2012
Rep Puanı: 93
Teşekkürler: 1108
965 Mesajına, 1981 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 09-13-2012 10:21 AM
osman abi teşekkürler belirttiğin yönergeler takibinde işimi halleetim birazdan sunacağım
Kıroğlumarket
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!

« Önceki | Sonraki »
Cevapla  Gönder 

Css  te takıldııım bir nokta Konusunun Linki Direk Link
Css  te takıldııım bir nokta Konusunun HTML Kodu HTML Link
Css  te takıldııım bir nokta Konusu BBCode Linki BBCode Link
Css  te takıldııım bir nokta Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Fiyattaki virgülü nasıl nokta yapabilirim shikari 0 96 10-26-2016 03:54 PM
Son Mesaj: shikari
  Panelden Düzenlenebilir Mail Geldiğim Nokta eno-7 2 920 01-16-2013 12:48 PM
Son Mesaj: eno-7

Css te takıldııım bir nokta indir, Css te takıldııım bir nokta Videosu, Css te takıldııım bir nokta online izle, Css te takıldııım bir nokta Bedava indir, Css te takıldııım bir nokta Yükle, Css te takıldııım bir nokta Hakkında, Css te takıldııım bir nokta nedir, Css te takıldııım bir nokta Free indir, Css te takıldııım bir nokta oyunu, Css te takıldııım bir nokta download


Forum Atla: