seoseo
tr-opencart

     
avatar Şuanki Zaman: 12-09-2016, 05:00 AMHoşgeldin Misafir !
  Şifremi Hatırlat   kayıt ol
opencart temaları

Databes hata veriyor ama sitede sorun yok nedir bu ?

Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
 
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
%
Cevapla  Gönder 
v  v
Yazar  ferdi - Görüntüleme - Okunma  3342 - Yorum  10

ferdiv
Gün Gelir Devran Döner.
***
Üye
Çevrimdışı

Mesajlar: 97
Konular: 10
Katılma Tarihi: Dec 2011
Rep Puanı: 1
Teşekkürler: 8
4 Mesajına, 4 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 01-28-2012 12:45 PM
2012-01-28 8:46:22 - PHP Notice: Error: Can't find file: './otoikiler_ferree/otoikiler_ferreeproduct_image.frm' (errno: 23)<br />Error No: 1017<br />SELECT * FROM otoikiler_ferreeproduct_image WHERE product_id = '327' ORDER BY sort_order ASC in /home/otoikiler/domains/otoikiler.net/public_html/system/database/mysql.php on line 49

2012-01-28 8:46:22 - PHP Notice: Error: Can't create/write to file '/tmp/#sql_73f_0.MYD' (Errcode: 23)<br />Error No: 1<br />SELECT * FROM otoikiler_ferreeinformation i LEFT JOIN otoikiler_ferreeinformation_description id ON (i.information_id = id.information_id) LEFT JOIN otoikiler_ferreeinformation_to_store i2s ON (i.information_id = i2s.information_id) WHERE id.language_id = '1' AND i2s.store_id = '0' AND i.status = '1' AND i.sort_order <> '-1' ORDER BY i.sort_order, LCASE(id.title) ASC in /home/otoikiler/domains/otoikiler.net/public_html/system/database/mysql.php on line 49
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
opencart temaları
osdem66v
Forum Kurucusu
*******
Administrators user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 1,753
Konular: 128
Katılma Tarihi: Dec 2011
Rep Puanı: 23
Teşekkürler: 356
439 Mesajına, 1174 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 01-28-2012 02:01 PM
(01-28-2012 12:45 PM)ferdi Yazılan:  2012-01-28 8:46:22 - PHP Notice: Error: Can't find file: './otoikiler_ferree/otoikiler_ferreeproduct_image.frm' (errno: 23)<br />Error No: 1017<br />SELECT * FROM otoikiler_ferreeproduct_image WHERE product_id = '327' ORDER BY sort_order ASC in /home/otoikiler/domains/otoikiler.net/public_html/system/database/mysql.php on line 49

2012-01-28 8:46:22 - PHP Notice: Error: Can't create/write to file '/tmp/#sql_73f_0.MYD' (Errcode: 23)<br />Error No: 1<br />SELECT * FROM otoikiler_ferreeinformation i LEFT JOIN otoikiler_ferreeinformation_description id ON (i.information_id = id.information_id) LEFT JOIN otoikiler_ferreeinformation_to_store i2s ON (i.information_id = i2s.information_id) WHERE id.language_id = '1' AND i2s.store_id = '0' AND i.status = '1' AND i.sort_order <> '-1' ORDER BY i.sort_order, LCASE(id.title) ASC in /home/otoikiler/domains/otoikiler.net/public_html/system/database/mysql.php on line 49
Hostinginiz Natro Mu?
osdem66
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
ferdiv
Gün Gelir Devran Döner.
***
Üye
Çevrimdışı

Mesajlar: 97
Konular: 10
Katılma Tarihi: Dec 2011
Rep Puanı: 1
Teşekkürler: 8
4 Mesajına, 4 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 01-28-2012 07:44 PM
Bilmniyorumki abi anlamamki Big Grin , her zaman vermiyor hatayıda.
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
osdem66v
Forum Kurucusu
*******
Administrators user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 1,753
Konular: 128
Katılma Tarihi: Dec 2011
Rep Puanı: 23
Teşekkürler: 356
439 Mesajına, 1174 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 01-28-2012 08:15 PM
(01-28-2012 07:44 PM)ferdi Yazılan:  Bilmniyorumki abi anlamamki Big Grin , her zaman vermiyor hatayıda.

Nasıl yani hosting firmanızı bilmiyormusunuzz
osdem66
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
sekhilv
Üye
***
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 244
Konular: 50
Katılma Tarihi: Feb 2012
Rep Puanı: 3
Teşekkürler: 68
23 Mesajına, 52 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 09-03-2012 02:57 PM
aynı sorunu bende yaşıyorum arada. hostingim natro ne yapmalıyım acaba osdem
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
osdem66v
Forum Kurucusu
*******
Administrators user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 1,753
Konular: 128
Katılma Tarihi: Dec 2011
Rep Puanı: 23
Teşekkürler: 356
439 Mesajına, 1174 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 09-03-2012 04:40 PM
Smile hosting degiştireceksiniz malesef natro da bu sorun sürekli var.. ve adamlar bunu kabul etmiyor...
osdem66
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
opencart temaları
sekhilv
Üye
***
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 244
Konular: 50
Katılma Tarihi: Feb 2012
Rep Puanı: 3
Teşekkürler: 68
23 Mesajına, 52 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 09-03-2012 04:43 PM
en sevmediğim cevap :)hosting değiştirmekSmile yok kalsın zaten düzeldi şu an natro bu alemde bana göre number oneSmile
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
ALeeNNv
Banned
user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 62
Konular: 10
Katılma Tarihi: Jan 2012
Teşekkürler: 8
10 Mesajına, 11 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 09-03-2012 05:02 PM
Natro yu nasıl en iyi hosting dersiniz anlamıyorum. Her yere reklam vermekle 1 numara olunuyorsa o zaman yandık demektir. Adamlar reklam parasını çıkarmak için bir sunucuda kapasitesinin 50 katı site barındırıyorlar. Ben natrodaydım ve aldım ağzımın payını. Şimdi hozzzt dayım ve rahatım. Açılması dakika süren sitem şimdi saniye de açılıyor.
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
ITECHINNv
Sadece PHP
****
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 557
Konular: 17
Katılma Tarihi: May 2012
Rep Puanı: 15
Teşekkürler: 275
187 Mesajına, 328 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 09-03-2012 05:18 PM
Tahminen InnoDB kullanıyorsunuz. tablolarınızı MyISAM dönüştürün, sorunsuzca çalıştırırsınız.

(başıma gelen bir sorunu böyle çözmüştüm. aynı hata olduğu için bu sorun olma ihtimalini düşünüyorum)
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
osdem66v
Forum Kurucusu
*******
Administrators user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 1,753
Konular: 128
Katılma Tarihi: Dec 2011
Rep Puanı: 23
Teşekkürler: 356
439 Mesajına, 1174 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 09-03-2012 07:41 PM
(09-03-2012 04:43 PM)sekhil Yazılan:  en sevmediğim cevap :)hosting değiştirmekSmile yok kalsın zaten düzeldi şu an natro bu alemde bana göre number oneSmile

Merhaba; Natro nun veritabanı sunucusu ile FTP sunucusu farklı sunucular dolayısı ile bazen veritabanı sunucusunda meydana gelen kesinti vs gibi durumlarda veritabanı baglantı hatası (mysql connect ) alınabiliyor Nator nun iyiliğini kötüşüğünü bilmem ama çalışacagım en son hosting firmalarından birisidir...
osdem66
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!

« Önceki | Sonraki »
Cevapla  Gönder 

Databes hata veriyor ama sitede sorun yok nedir bu ? Konusunun Linki Direk Link
Databes hata veriyor ama sitede sorun yok nedir bu ? Konusunun HTML Kodu HTML Link
Databes hata veriyor ama sitede sorun yok nedir bu ? Konusu BBCode Linki BBCode Link
Databes hata veriyor ama sitede sorun yok nedir bu ? Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Controller a eklenen link Viewde hata veriyor teknogelisim 1 48 11-28-2016 06:52 PM
Son Mesaj: osdem66
  sepette ürün adeti güncellerken hata (kronik) effector 0 48 11-26-2016 12:37 AM
Son Mesaj: effector
  opencart 2.2 kurulumda hata Access denied for user 'xx'@'localhost' (using password: kitapk 0 49 11-11-2016 12:05 AM
Son Mesaj: kitapk
  Vqmod (virtual quick Mod) Nedir Nasıl Çalışır.. osdem66 5 11,329 10-28-2016 12:06 PM
Son Mesaj: kpirasoglu
  [Tema] Kategori bölümünde hata Macrobeatz33 0 176 07-12-2016 09:07 PM
Son Mesaj: Macrobeatz33
  opencartta bir kaç hata akarbilisim 1 214 07-07-2016 05:10 PM
Son Mesaj: ajan1986
  opencart admin panelinde hata aliyorum akarbilisim 5 252 07-01-2016 11:36 AM
Son Mesaj: oender
  Temanın adı nedir acaba? bybrq 2 229 05-19-2016 02:58 PM
Son Mesaj: ibrahim_130
  İlginç sorun dosya yolu ecift 1 233 04-14-2016 02:42 PM
Son Mesaj: ecift
  Sipariş Onayla Butonu Çok Geç Tepki Veriyor cokasi 3 236 03-31-2016 09:36 AM
Son Mesaj: ibrahim_130

Databes hata veriyor ama sitede sorun yok nedir bu ? indir, Databes hata veriyor ama sitede sorun yok nedir bu ? Videosu, Databes hata veriyor ama sitede sorun yok nedir bu ? online izle, Databes hata veriyor ama sitede sorun yok nedir bu ? Bedava indir, Databes hata veriyor ama sitede sorun yok nedir bu ? Yükle, Databes hata veriyor ama sitede sorun yok nedir bu ? Hakkında, Databes hata veriyor ama sitede sorun yok nedir bu ? nedir, Databes hata veriyor ama sitede sorun yok nedir bu ? Free indir, Databes hata veriyor ama sitede sorun yok nedir bu ? oyunu, Databes hata veriyor ama sitede sorun yok nedir bu ? download


Forum Atla: