seoseo
tr-opencart

     
avatar Şuanki Zaman: 12-11-2016, 10:59 AMHoşgeldin Misafir !
  Şifremi Hatırlat   kayıt ol
opencart temaları

Notice: unserialize() [function.unserialize]: Error at offset 36643 of 65535 bytes in

Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
 
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
%
Cevapla  Gönder 
v  v
Yazar  byduman - Görüntüleme - Okunma  4717 - Yorum  14

bydumanv
Üye
***
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 96
Konular: 25
Katılma Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 36
10 Mesajına, 18 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 04-04-2012 03:21 PM
Merhaba arkadaşlar.
Hoşgeldin mesajına bir mesaj ekledikten sorna oluşan hata aşağıdaki gibidir.
Usta arkadaşalrdan **** yardım rica ediyorum.
Admin panelde aldığım hata:
Notice: unserialize() [function.unserialize]: Error at offset 36643 of 65535 bytes in /home/siteadı/public_html/admin/index.php on line 45
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/siteadı/public_html/admin/index.php:45) in /home/siteadı/public_html/system/library/session.php on line 11Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/siteadı/public_html/admin/index.php:45) in /home/siteadı/public_html/system/library/session.php on line 11

Giriş yapamıyorum bu yüzden hiç bir işlemide geri alamıyorum.

Kullanıcı panelinde aldığım hata ise:

Notice: unserialize() [function.unserialize]: Error at offset 36643 of 65535 bytes in /home/siteadı/public_html/index.php on line 61
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/siteadı/public_html/index.php:61) in /home/siteadı/public_html/system/library/session.php on line 11Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/siteadı/public_html/index.php:61) in /home/siteadı/public_html/system/library/session.php on line 11

Müşteri hiç bir işlem yapamıyor.

Hata dün gece oluştu. ayın 30 una ait elimde olan db yedeğini geri yüklettim host şirketine ama sorun çözülmedi.

Ne yapabilirim sorunun çözülmesi için?
**** yardımlarınızı rica ediyorum. Lütfen.
Şimdiden teşekkürler.
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
opencart temaları
osdem66v
Forum Kurucusu
*******
Administrators user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 1,755
Konular: 128
Katılma Tarihi: Dec 2011
Rep Puanı: 23
Teşekkürler: 356
440 Mesajına, 1175 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 04-05-2012 12:31 AM
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
bydumanv
Üye
***
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 96
Konular: 25
Katılma Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 36
10 Mesajına, 18 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 04-05-2012 06:47 AM
Üstad merhaba.
Cevabın için teşekkür ederim.
Host şirketi dün gece tam yedek geri yükledi vesorun çözülmedi.
anlamıyorlar sanırım. Ne yapmalarını söylemem gerek acaba?
Teşekkürler.
(04-05-2012 12:31 AM)osdem66 Yazılan:  Merhaba; sorun hosting kaynaklı..
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
tarlakv
Üye
***
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 151
Konular: 32
Katılma Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 36
16 Mesajına, 21 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 04-05-2012 08:04 AM
bende de buna benzer bir hata oluyordu.hosting firması veri transfer boyut kısıtlamasını kaldırdı ve sorun çözüldü.
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
bydumanv
Üye
***
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 96
Konular: 25
Katılma Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 36
10 Mesajına, 18 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 04-05-2012 08:07 AM
Verdikleri cevap:
-----------------------------------
Elimizde olan yedegi kuruyoruz ancak problemin devam ettigini soyluyorsunuz.
Sitenizi ilk tasidigimizda sorunsuz olarak kullanimdaydi ve yaptiginiz degisimler sonrasinda bu sorunu yasamaya basladiniz.
Yaptigimiz incelemelerde, sunucu tarafinda herhangi bir problem goremiyoruz. Yaptiginiz islemleri geri alarak sitenizi tekrar kontrol edebilirsiniz.
Bu konuda bilgi sahibi degilseniz, bilgi aldiginiz forumda ki yazilimin ustalari tarafindan yardim talebinde bulunabilirsiniz.
------------------------------------

Gerçektende ilk taşıdıklarında sorun yoktu herşey normaldi ben bir hoş geldin mesajı ekledim ve bu sorunlarla karşılaşmaya başaldım.

Çıldırcam ne olur yardımcı olun.

Teşekkürler.
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
osdem66v
Forum Kurucusu
*******
Administrators user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 1,755
Konular: 128
Katılma Tarihi: Dec 2011
Rep Puanı: 23
Teşekkürler: 356
440 Mesajına, 1175 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 04-05-2012 08:38 AM
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
opencart temaları
bydumanv
Üye
***
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 96
Konular: 25
Katılma Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 36
10 Mesajına, 18 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 04-05-2012 09:31 AM
Merhaba.
Cevap için teşekkür ederim.

Durumu hosta bildirdim umarım düzelir.

Sonucu buradabildireceğim.

Sağolun.
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
sabitertanv
Süper Moderator
******
Süper Moderator user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 290
Konular: 31
Katılma Tarihi: Dec 2011
Rep Puanı: 21
Teşekkürler: 22
126 Mesajına, 574 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 04-05-2012 09:47 AM
Aslında bu soruna esas sebep olan şeyi belirlemek için ilk olarak php.ini ayarlarında bir değişiklik olup olmadığına bakmak lazım. Sunucunuzun genel php.ini ayarları ile sizin siteniz için özel olarak ayarlanmış bir php.ini varsa ve farklılıklar içeriyorsa bu şekilde bir sorun ortaya çıkabilir.,
phpinfo() bilgisine bakarsanız local ve master olmak üzere 2 sütun görürsünüz. Her iki taraf içinde aşağıdaki ayarları denetleyin.
Bakılması gerekenler:
1. "register_globals: Off " olmalıdır.
2. "magic_quotes_gpc: Off" olmalıdır.
3. "session.auto_start:Off" olmalıdır.
4. session.save_path tanımlanmış olmalıdır (/var/lib/php5 gibi)
Tüm bu ayarlar sağlanıyorsa eklediğiniz modülün index.php yada startup.php yi değiştirmediğinden emin olun.
Cache i tamamen devre dışı bırakmak uygun bir yaklaşım değildir. Sitenizde çok sık güncelleme yapmıyorsanız (yani günde 1-2 kez güncelleme yapıyorsanız)cache sistemi çok daha verimli olacaktır.
Eğer sitenizi çok kısa sürelerde değiştiriyorsanız cache süresini kısaltmayı düşünebilirsiniz. Bunu yapabilmek için
system/library/cache.php yi açın ve aşağıdaki kodu bulun.
PHP Kod:
private $expire 3600
Buradaki 3600 saniye cinsinden oluşturulan geçici dosyaların cache klasöründe ne kadar süreyle kalacağını belirtir. Bu değeri azaltabilir yada artırabilirsiniz(sitenizi güncelleme sıklığınıza bağlı olarak).
sabitertan
Forumuna sahip çık! .:|Bağış Yap|:.
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
bydumanv
Üye
***
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 96
Konular: 25
Katılma Tarihi: Mar 2012
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 36
10 Mesajına, 18 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 04-05-2012 09:54 AM
Merhaba.

Ya ustalar inanın beynim dondu çalışmıyoConfused

Özel mesaj attım lütfen msn den yardım edin rica ediyorum.

Teşekkürler.
Merhaba.

Hostun verdiği cevap aşağıdaki gibi.

Merhaba,

Sunucu tmp dizini bostur Ebru hanim. Kontrollerimizi ilettiginiz konu uzerinde yaptik ve problem goremedik.
Scriptinizi inceleyecegim. Gun icinde bir gelisme oldugu taktirde size bilgi verecegim.

Iyi calismalar dileriz,
(04-05-2012 09:47 AM)sabitertan Yazılan:  Aslında bu soruna esas sebep olan şeyi belirlemek için ilk olarak php.ini ayarlarında bir değişiklik olup olmadığına bakmak lazım. Sunucunuzun genel php.ini ayarları ile sizin siteniz için özel olarak ayarlanmış bir php.ini varsa ve farklılıklar içeriyorsa bu şekilde bir sorun ortaya çıkabilir.,
phpinfo() bilgisine bakarsanız local ve master olmak üzere 2 sütun görürsünüz. Her iki taraf içinde aşağıdaki ayarları denetleyin.
Bakılması gerekenler:
1. "register_globals: Off " olmalıdır.
2. "magic_quotes_gpc: Off" olmalıdır.
3. "session.auto_start:Off" olmalıdır.
4. session.save_path tanımlanmış olmalıdır (/var/lib/php5 gibi)
Tüm bu ayarlar sağlanıyorsa eklediğiniz modülün index.php yada startup.php yi değiştirmediğinden emin olun.
Cache i tamamen devre dışı bırakmak uygun bir yaklaşım değildir. Sitenizde çok sık güncelleme yapmıyorsanız (yani günde 1-2 kez güncelleme yapıyorsanız)cache sistemi çok daha verimli olacaktır.
Eğer sitenizi çok kısa sürelerde değiştiriyorsanız cache süresini kısaltmayı düşünebilirsiniz. Bunu yapabilmek için
system/library/cache.php yi açın ve aşağıdaki kodu bulun.
PHP Kod:
private $expire 3600
Buradaki 3600 saniye cinsinden oluşturulan geçici dosyaların cache klasöründe ne kadar süreyle kalacağını belirtir. Bu değeri azaltabilir yada artırabilirsiniz(sitenizi güncelleme sıklığınıza bağlı olarak).

Bunu host şirketine ilettiğimde verdiği cevap:

Merhaba,

Paylasimli sunucuda hosting sahibi oldugunuz icin maalesef php.ini uzerindeki ayarlari istediginiz sekilde degistiremiyoruz. Eger bunlardan kaynakli bir problem yasaniyorsa maalesef bu konuda islem yapamayiz.

Iyi calismalar dileriz,
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
sabitertanv
Süper Moderator
******
Süper Moderator user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 290
Konular: 31
Katılma Tarihi: Dec 2011
Rep Puanı: 21
Teşekkürler: 22
126 Mesajına, 574 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 04-05-2012 01:08 PM
Paylaşımlı sunucuda olmanız problem değil aslında o onların yeteneksizliği. Herbir alanadı için ek olarak yüklenebilir php.ini tanımlanabilir paylaşımlı sunucularda. En azından ini_set komutunu kullanmanıza izin verebilirler diye düşünüyorum. Eğer ini_set komutu kullanılabiliyorsa ona uygun bir çözüm üretiriz değilse sunucuyu değiştirmeniz gerekecektir.
sabitertan
Forumuna sahip çık! .:|Bağış Yap|:.
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!

« Önceki | Sonraki »
Cevapla  Gönder 

Notice: unserialize() [function.unserialize]: Error at offset 36643 of 65535 bytes in Konusunun Linki Direk Link
Notice: unserialize() [function.unserialize]: Error at offset 36643 of 65535 bytes in Konusunun HTML Kodu HTML Link
Notice: unserialize() [function.unserialize]: Error at offset 36643 of 65535 bytes in Konusu BBCode Linki BBCode Link
Notice: unserialize() [function.unserialize]: Error at offset 36643 of 65535 bytes in Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  HTTP ERROR 500 hatası kazakcii 0 68 11-11-2016 04:32 PM
Son Mesaj: kazakcii
  BACK UP Error No: 1017 hatası tuncaksoy 1 280 12-30-2015 07:21 PM
Son Mesaj: tuncaksoy
  PHP Notice: Error: Could not load language ! in /var/www/vhost Sorunu huzuristan 3 614 03-28-2015 04:26 PM
Son Mesaj: kazakcii
Sad vqmod da "Internal Server Error" hatası ismail01 13 3,510 03-12-2014 01:45 AM
Son Mesaj: roccmania

Notice: unserialize() [function.unserialize]: Error at offset 36643 of 65535 bytes in indir, Notice: unserialize() [function.unserialize]: Error at offset 36643 of 65535 bytes in Videosu, Notice: unserialize() [function.unserialize]: Error at offset 36643 of 65535 bytes in online izle, Notice: unserialize() [function.unserialize]: Error at offset 36643 of 65535 bytes in Bedava indir, Notice: unserialize() [function.unserialize]: Error at offset 36643 of 65535 bytes in Yükle, Notice: unserialize() [function.unserialize]: Error at offset 36643 of 65535 bytes in Hakkında, Notice: unserialize() [function.unserialize]: Error at offset 36643 of 65535 bytes in nedir, Notice: unserialize() [function.unserialize]: Error at offset 36643 of 65535 bytes in Free indir, Notice: unserialize() [function.unserialize]: Error at offset 36643 of 65535 bytes in oyunu, Notice: unserialize() [function.unserialize]: Error at offset 36643 of 65535 bytes in download


Forum Atla: