seoseo
tr-opencart

     
avatar Şuanki Zaman: 12-06-2016, 11:14 AMHoşgeldin Misafir !
  Şifremi Hatırlat   kayıt ol
opencart temaları

Otoikiler.Net

Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
 
Değerlendir:
  • 1 Oy - 5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
%
Cevapla  Gönder 
v  v
Yazar  ferdi - Görüntüleme - Okunma  4912 - Yorum  12

ferdiv
Gün Gelir Devran Döner.
***
Üye
Çevrimdışı

Mesajlar: 97
Konular: 10
Katılma Tarihi: Dec 2011
Rep Puanı: 1
Teşekkürler: 8
4 Mesajına, 4 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 02-08-2012 04:40 PM
http://www.Otoikiler.Net

Ford - Peugeot - Citroen Orjinal Yedek Parça Firma Sitemizdir Arkadaşlar.

Eksiklerimizi , Fazlalıklarımızı Hepbirlikte Paylaşarak daha güzelleştirelim sitelerimizi.
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
opencart temaları
Kıroğlumarketv
Osmanlı Torunu
******
Süper Moderator user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 2,964
Konular: 474
Katılma Tarihi: Jan 2012
Rep Puanı: 93
Teşekkürler: 1106
964 Mesajına, 1977 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 02-08-2012 04:46 PM
default temanın üzerine yapılmış güzel olmuş sade şık ... benim tercihim birazdaha pastel renklerle güzelleştirilebilir. teşekkürler
Kıroğlumarket
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
ferdiv
Gün Gelir Devran Döner.
***
Üye
Çevrimdışı

Mesajlar: 97
Konular: 10
Katılma Tarihi: Dec 2011
Rep Puanı: 1
Teşekkürler: 8
4 Mesajına, 4 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 02-08-2012 04:48 PM
(02-08-2012 04:46 PM)Kiroglumarket Yazılan:  default temanın üzerine yapılmış güzel olmuş sade şık ... benim tercihim birazdaha pastel renklerle güzelleştirilebilir. teşekkürler

Teşekkür ederim görüşün için , denemeye çalışırım . öncelikle ziyaretci sayacı önemliler arasında Big Grin
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
Kıroğlumarketv
Osmanlı Torunu
******
Süper Moderator user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 2,964
Konular: 474
Katılma Tarihi: Jan 2012
Rep Puanı: 93
Teşekkürler: 1106
964 Mesajına, 1977 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 02-08-2012 05:06 PM
sunucudan kaynaklı sorun yüzünden cpanele ulaşamadım videolu anlatımı sonra yapacam öyle gözüküyor neyse... şimdi eklentide 3 dosya bulunmaktadır. bu visitor counter adlı bileşeni bir iki deiğişiklik yaptım. sayac klasorundeki sql dosyasını kendi mysql den veritabanına import et sonra

catalog\view\theme\default\template\module\visitor_counter.tpl yi aç 6. satırda iframe içerisindeki bu kısmı kendi siteni dosya uzantını yaz artık nerden çekmesini istiyorsan src="http://www.seninsite.com/sayac/sayac.php" width="160" daha sonra sayac klasorundeki db_baglan.php dosyasını aç 4...6 kadar olan veritaban bilgilerini gir. Adminden modulu yükle nerde görüntülenmesini istiyorsan konumlarını belirt işlem tamamdır. Gönül istersi şimdiden videoyu atayım ama askerdeyim net biraz sıkıntılı Big Grin


Alıntı:@$db_name = "sayac"; #db adı
@$db_user = "root"; #db kullanıcı adı
@$db_pass = "123"; #db kullanıcı şifresi


Ekli Dosya(lar)
.rar VisitorCounter.rar Eklentiyi indir...
Boyut: 17.4 KB İndirme: 132
Telif Hakkı için Rapor Edin...
Kıroğlumarket
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
 Teşekkür Edenler: nokta , gulderen
ferdiv
Gün Gelir Devran Döner.
***
Üye
Çevrimdışı

Mesajlar: 97
Konular: 10
Katılma Tarihi: Dec 2011
Rep Puanı: 1
Teşekkürler: 8
4 Mesajına, 4 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 02-08-2012 06:20 PM
Veritaban� Se�imi Ger�ekle�tirilemedi... diyor , nedense beceremedim sanırım
Veriitabanını hallettim modul tamamdır , ama sayac sıfırdan başladı , bugunki güncel Sayac kişileri nasıl girebilirim ?
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
gulderenv
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 21
Konular: 3
Katılma Tarihi: Jan 2012
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 10
3 Mesajına, 4 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 02-09-2012 12:27 AM
(02-08-2012 05:06 PM)Kiroglumarket Yazılan:  sunucudan kaynaklı sorun yüzünden cpanele ulaşamadım videolu anlatımı sonra yapacam öyle gözüküyor neyse... şimdi eklentide 3 dosya bulunmaktadır. bu visitor counter adlı bileşeni bir iki deiğişiklik yaptım. sayac klasorundeki sql dosyasını kendi mysql den veritabanına import et sonra

catalog\view\theme\default\template\module\visitor_counter.tpl yi aç 6. satırda iframe içerisindeki bu kısmı kendi siteni dosya uzantını yaz artık nerden çekmesini istiyorsan src="http://www.seninsite.com/sayac/sayac.php" width="160" daha sonra sayac klasorundeki db_baglan.php dosyasını aç 4...6 kadar olan veritaban bilgilerini gir. Adminden modulu yükle nerde görüntülenmesini istiyorsan konumlarını belirt işlem tamamdır. Gönül istersi şimdiden videoyu atayım ama askerdeyim net biraz sıkıntılı Big Grin


Alıntı:@$db_name = "sayac"; #db adı
@$db_user = "root"; #db kullanıcı adı
@$db_pass = "123"; #db kullanıcı şifresi

s.a üstad sağ olsında yapamdık ya. bu modül eksik değil demi.yani bu tam modül mü. iframe satırı yok. hiç bişi göremedik.yani. neyse sağlık olsun ya bekleriz ya bekleriz.... saygılar teşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
opencart temaları
ferdiv
Gün Gelir Devran Döner.
***
Üye
Çevrimdışı

Mesajlar: 97
Konular: 10
Katılma Tarihi: Dec 2011
Rep Puanı: 1
Teşekkürler: 8
4 Mesajına, 4 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 02-09-2012 12:36 AM
(02-09-2012 12:27 AM)gulderen Yazılan:  
(02-08-2012 05:06 PM)Kiroglumarket Yazılan:  sunucudan kaynaklı sorun yüzünden cpanele ulaşamadım videolu anlatımı sonra yapacam öyle gözüküyor neyse... şimdi eklentide 3 dosya bulunmaktadır. bu visitor counter adlı bileşeni bir iki deiğişiklik yaptım. sayac klasorundeki sql dosyasını kendi mysql den veritabanına import et sonra

catalog\view\theme\default\template\module\visitor_counter.tpl yi aç 6. satırda iframe içerisindeki bu kısmı kendi siteni dosya uzantını yaz artık nerden çekmesini istiyorsan src="http://www.seninsite.com/sayac/sayac.php" width="160" daha sonra sayac klasorundeki db_baglan.php dosyasını aç 4...6 kadar olan veritaban bilgilerini gir. Adminden modulu yükle nerde görüntülenmesini istiyorsan konumlarını belirt işlem tamamdır. Gönül istersi şimdiden videoyu atayım ama askerdeyim net biraz sıkıntılı Big Grin


Alıntı:@$db_name = "sayac"; #db adı
@$db_user = "root"; #db kullanıcı adı
@$db_pass = "123"; #db kullanıcı şifresi

s.a üstad sağ olsında yapamdık ya. bu modül eksik değil demi.yani bu tam modül mü. iframe satırı yok. hiç bişi göremedik.yani. neyse sağlık olsun ya bekleriz ya bekleriz.... saygılar teşekkürler

Sorun yok ben kurdum , görebilirsin sitede.
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
 Teşekkür Edenler: gulderen
gulderenv
Acemi Üye
**
Üye user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 21
Konular: 3
Katılma Tarihi: Jan 2012
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 10
3 Mesajına, 4 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 02-09-2012 01:19 AM
(02-09-2012 12:36 AM)ferdi Yazılan:  
(02-09-2012 12:27 AM)gulderen Yazılan:  
(02-08-2012 05:06 PM)Kiroglumarket Yazılan:  sunucudan kaynaklı sorun yüzünden cpanele ulaşamadım videolu anlatımı sonra yapacam öyle gözüküyor neyse... şimdi eklentide 3 dosya bulunmaktadır. bu visitor counter adlı bileşeni bir iki deiğişiklik yaptım. sayac klasorundeki sql dosyasını kendi mysql den veritabanına import et sonra

catalog\view\theme\default\template\module\visitor_counter.tpl yi aç 6. satırda iframe içerisindeki bu kısmı kendi siteni dosya uzantını yaz artık nerden çekmesini istiyorsan src="http://www.seninsite.com/sayac/sayac.php" width="160" daha sonra sayac klasorundeki db_baglan.php dosyasını aç 4...6 kadar olan veritaban bilgilerini gir. Adminden modulu yükle nerde görüntülenmesini istiyorsan konumlarını belirt işlem tamamdır. Gönül istersi şimdiden videoyu atayım ama askerdeyim net biraz sıkıntılı Big Grin


Alıntı:@$db_name = "sayac"; #db adı
@$db_user = "root"; #db kullanıcı adı
@$db_pass = "123"; #db kullanıcı şifresi

s.a üstad sağ olsında yapamdık ya. bu modül eksik değil demi.yani bu tam modül mü. iframe satırı yok. hiç bişi göremedik.yani. neyse sağlık olsun ya bekleriz ya bekleriz.... saygılar teşekkürler

Sorun yok ben kurdum , görebilirsin sitede.

maalesef yapamadım üstad. bunun normal modülü daha yok sanırım 1.4x deki gibi
teşekkürler saygılar
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
osmanv
Üye
***
Üye
Çevrimdışı

Mesajlar: 240
Konular: 34
Katılma Tarihi: Dec 2011
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 57
6 Mesajına, 7 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 08-03-2012 05:33 PM
(02-08-2012 05:06 PM)Kiroglumarket Yazılan:  sunucudan kaynaklı sorun yüzünden cpanele ulaşamadım videolu anlatımı sonra yapacam öyle gözüküyor neyse... şimdi eklentide 3 dosya bulunmaktadır. bu visitor counter adlı bileşeni bir iki deiğişiklik yaptım. sayac klasorundeki sql dosyasını kendi mysql den veritabanına import et sonra

catalog\view\theme\default\template\module\visitor_counter.tpl yi aç 6. satırda iframe içerisindeki bu kısmı kendi siteni dosya uzantını yaz artık nerden çekmesini istiyorsan src="http://www.seninsite.com/sayac/sayac.php" width="160" daha sonra sayac klasorundeki db_baglan.php dosyasını aç 4...6 kadar olan veritaban bilgilerini gir. Adminden modulu yükle nerde görüntülenmesini istiyorsan konumlarını belirt işlem tamamdır. Gönül istersi şimdiden videoyu atayım ama askerdeyim net biraz sıkıntılı Big Grin


Alıntı:@$db_name = "sayac"; #db adı
@$db_user = "root"; #db kullanıcı adı
@$db_pass = "123"; #db kullanıcı şifresi


üstad 1.5.3 de çalışırmı
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!
Kıroğlumarketv
Osmanlı Torunu
******
Süper Moderator user avatar
Çevrimdışı

Mesajlar: 2,964
Konular: 474
Katılma Tarihi: Jan 2012
Rep Puanı: 93
Teşekkürler: 1106
964 Mesajına, 1977 Teşekkür edildi.



Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 08-04-2012 12:29 AM
(08-03-2012 05:33 PM)osman Yazılan:  
(02-08-2012 05:06 PM)Kiroglumarket Yazılan:  sunucudan kaynaklı sorun yüzünden cpanele ulaşamadım videolu anlatımı sonra yapacam öyle gözüküyor neyse... şimdi eklentide 3 dosya bulunmaktadır. bu visitor counter adlı bileşeni bir iki deiğişiklik yaptım. sayac klasorundeki sql dosyasını kendi mysql den veritabanına import et sonra

catalog\view\theme\default\template\module\visitor_counter.tpl yi aç 6. satırda iframe içerisindeki bu kısmı kendi siteni dosya uzantını yaz artık nerden çekmesini istiyorsan src="http://www.seninsite.com/sayac/sayac.php" width="160" daha sonra sayac klasorundeki db_baglan.php dosyasını aç 4...6 kadar olan veritaban bilgilerini gir. Adminden modulu yükle nerde görüntülenmesini istiyorsan konumlarını belirt işlem tamamdır. Gönül istersi şimdiden videoyu atayım ama askerdeyim net biraz sıkıntılı Big Grin


Alıntı:@$db_name = "sayac"; #db adı
@$db_user = "root"; #db kullanıcı adı
@$db_pass = "123"; #db kullanıcı şifresi


üstad 1.5.3 de çalışırmı

hepsinde çalışır
Kıroğlumarket
Alıntı Yaparak Cevapla
Paylaş!

« Önceki | Sonraki »
Cevapla  Gönder 

Otoikiler.Net Konusunun Linki Direk Link
Otoikiler.Net Konusunun HTML Kodu HTML Link
Otoikiler.Net Konusu BBCode Linki BBCode Link
Otoikiler.Net Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş

Otoikiler.Net indir, Otoikiler.Net Videosu, Otoikiler.Net online izle, Otoikiler.Net Bedava indir, Otoikiler.Net Yükle, Otoikiler.Net Hakkında, Otoikiler.Net nedir, Otoikiler.Net Free indir, Otoikiler.Net oyunu, Otoikiler.Net download


Forum Atla: